Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Παξών...


... προς τους επιχειρηματίες των Ιονίων Νήσων

- Δώρα για τον διαγωνισμό στην PHILOXENIA!!!

Με ανοιχτή του επιστολή ο Δήμος Παξών, η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και ο πρόεδρός της Γ. Λυχνός, ευχαριστούν τους επτανήσιους επιχειρηματίες, που προσφέρουν δώρα, που χρησιμοποιούνται γαι την προβολή της περιοχής σε τουριστικές εκθέσεις που συμμετέχουν τα πανέμορφα νησάκια.
Ήδη στην PHILOXENIA θα γίνει διαγωνισμός που θα προσφέρει σημαντικά δώρα στους επισκέπτες των   Παξών.
Η επιστολή έχει ως εξής:
"Αγαπητέ επιχειρηματία των Ιονίων Νήσων, 
ευχαριστούμε … αφού στην προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών του Ιονίου μας , υπό την αιγίδα του Δήμου Παξών , με την συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Π.Ι.Ν) , της Περιφερειακής ΄Eνωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (Π.Ε.Δ.Ι.Ν) και πάνω και πρώτα με την δική σου συνεισφορά , σε προτρέψαμε να συμμετέχεις με το λογότυπο της επιχείρησης σου σε κάθε διεθνή έκθεση τουρισμού με "όχημα"  τον διαγωνισμό , TO ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ και ανταποκρίθηκες ! 
Προσφέροντας και εσύ στο καλάθι των δώρων π.χ μερικές μέρες διαμονής ,ένα γεύμα , ένα καλάθι τοπικών προϊόντων κ.α και ¨ δημιουργώντας ¨ την ευκαιρία να γίνει γνωστό το προϊόν σου και το νησί σου και από τα περίπτερα των Τουριστικών και Διεθνών Εκθέσεων που συμμετέχουν οι παραπάνω φορείς . 
Με … « Ένα φιλί για τους Παξούς στην αγκαλιά του Ιονίου » , έλαβες και συνεχίζεις να λαμβάνεις μέρος στην ευγενική ιδέα που πραγματοποιήθηκε και συνεχίζει να λαμβάνει χώρα με επιτυχία σε όλες τις Διεθνείς Εκθέσεις, ως «Φιλί των Παξών», έως χτές , μοιράζοντας δώρα (διαμονές κ.α) στους νικητές. 
Στην φετινή χειμερινή τουριστική προβολή , θα συμπεριληφθούν περισσότερα δώρα από όλα τα νησιά του Ιονίου , αφού όλο το Ιόνιο πλέον συμμετέχει, προσθέτοντας στο «ΦΙΛΙ ..μια ΑΓΚΑΛΙΑ », την αγκαλιά του μαγευτικού Ιονίου ! 
Ήδη πολλοί επιχειρηματίες καλωσόρισαν την νέα κίνηση τουριστικής προβολής (project) με ενθουσιασμό, και τους ευχαριστούμε θερμά! Γίνε και εσύ χορηγός της επιχείρησης σου και πάνω από όλα του νησιού σου και της θάλασσας του Ιονίου . 
Όλοι μαζί μπορούμε¨… προπάντων στον τουρισμό ! 
Τα δώρα για τον διαγωνισμό της …” Philoxenia -Θεσσαλονίκης 2015 “ προσφέρουν : 
1.PAXOS CLUB HOTEL – ΠΑΞΟΙ – 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ /2 ΑΤΟΜΑ , από 15-05 έως 15/06 & 05/09 έως 30/09. www.paxosclub.gr 
2.CORFU MARE - ΚΕΡΚΥΡΑ – 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ / 2 ΑΤΟΜΑ , ύστερα από συνεννόηση με την Δ/ση του Ξενοδοχείου . www.corfumare.gr 
3.MIRABEL HOTEL –ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ /2 ΑΤΟΜΑ , ύστερα από συνεννόηση με την Δ/ση του Ξενοδοχείου . www.mirabelhotel.com 
4. ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΩΝ –ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ & ΓΕΥΜΑ /2 ΑΤΟΜΑ προσφορά του παραδοσιακού Καϊκιού Αγ .Σεβαστιανός και του εστιατορίου ¨Καπετάν Σπύρος¨, Αντίπαξοι , παραλία - Βρήκας . 
Σας ευχαριστούμε 
Με εκτίμηση 
Λύχνος Γ Δ.Σ Παξών & Πρόεδρος Επ. Τουρ.Προβολής"
Πολύ καλή πρωτοβουλία!!!

2 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕΣ ΔΩΡΟ - ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ SENTIDO - ALEXANDRA RESORT HOTEL - ΤΣΙΛΙΒΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ / 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ / 2 ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή