Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Κυκλοφόρησε, πλούσιο και επίκαιρο το νέο τεύχος Νοεμβρίου του Χ&Τ

- Συνέντυξη της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά 

- Συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ, Κυριάκου Ποζρικίδη

- Ρεπορτάζ από τη World Travel Market

- Αφιέρωμα στον συνεδριακό Τουρισμό, κ.λπ...


Με ενδιαφέρουσα θεματογραφία κυκλοφόρησε το νέος τεύχος Νοεμβρίου 2015, του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ». Θέματα επίκαιρα, που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού, σε επίπεδο χώρας, αλλά και σε διεθνές, συνεντεύξεις που θα συζητηθούν, όλες οι εξελίξεις για τον ελληνικό τουρισμό και οι τάσεις από τη βρετανική αγορά για το καλοκαίρι του 2016, επιτυχημένα business stories, που «γράφουν» ιστορία, νέες επιχειρηματικές προτάσεις και πολλά άλλα συνθέτουν την πλούσια θεματολογία του περιοδικού...
Στην ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική ύλη του, ξεχωρίζει η συνέντευξη της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, η οποία αναφέρεται στη νέα πρόκληση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη, που δεν είναι άλλη, από την ανάδειξη της χώρας μας μεταξύ των πέντε κορυφαίων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως. 

Η κα. Κουντουρά, σε μια ειλικρινή συνέντευξη, μιλάει, μεταξύ άλλων, για την αύξηση του ΦΠΑ, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για μια έκτακτη εξέλιξη εν μέσω των γενικότερων αποφάσεων που περιλαμβάνονται στις δεσμεύσεις απέναντι τους πιστωτές μας και επισημαίνει ότι η κυβέρνηση αναζητά τρόπους να μειώσει τα δυσβάσταχτα κόστη των τουριστικών επιχειρήσεων. 
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ Α.Ε., Δρ

Κυριάκου Ποζρικίδη, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι, η διεθνοποίηση αποτελεί μονόδρομο για τη ΔΕΘ.
Προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, το περιοδικό δεν θα μπορούσε να παραλείψει να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις για τον ελληνικό τουρισμό από τη βρετανική αγορά, μέσα από εκτενές ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τη διεθνή έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market.
Ακόμη, σημείο αναφοράς του συγκεκριμένου τεύχους και κάτι σαν παράδοση αποτελεί το αφιέρωμα του περιοδικού στον συνεδριακό Τουρισμό. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον πλέον κερδοφόρο τομέα του τουρισμού μέσα από συνεντεύξεις εκπροσώπων φορέων και κορυφαίων επιχειρηματιών του κλάδου. 
Καλή ανάγνωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου