Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Με επιτυχία τα Anatolia Hotels στην 31η Philoxenia


 
Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν τα Anatolia Hotels στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 12-15 Νοεμβρίου 2015. 
Στόχος του ομίλου Anatolia Hotels ήταν η προβολή και η προώθηση των ξενοδοχείων σε Θεσσαλονίκη & Κομοτηνή καθώς και του νέου μέλους της οικογενείας, του πολυτελούς Senses Luxury Villas & Suites, στην Μύκονο. 
Επίσης, η εύρεση νέων συμμαχιών ανάπτυξης της εταιρίας μέσω ανάληψης μάνατζμεντ νέων μονάδων καθώς και δημιουργίας δικτύου με την μέθοδο του franchise. 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης το τμήμα πωλήσεων είχε προγραμματισμένα ραντεβού με hosted buyers από διάφορες αγορές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κάθε προορισμό ξεχωριστά.
Tο Σάββατο 14/11/2015, όπως κάθε χρόνο, η διοίκηση & το προσωπικό του Anatolia Hotel Thessaloniki, διοργάνωσαν το ετήσιο cocktail party, με αφορμή την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού. Η μουσική live μπάντα « La Roja» καθώς και ο DJ που ακολούθησε κράτησαν το κέφι ζωντανό έως τις πρώτες πρωινές ώρες! Στο party παραβρέθηκαν συνεργάτες, εκπρόσωποι & επαγγελματίες από τον τουριστικό κλάδο, επίτιμοι πρόξενοι καθώς και πολλοί εκθέτες.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα Victoria & στο roof garden του ξενοδοχείου μας «Secret Terrace Lounge».
Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης αλλά και οι προσκεκλημένοι του party είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κληρώσεις με υπέροχα δώρα όπως διανυκτερεύσεις σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή & Μύκονο κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου