Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 300.000 κρατήσεις Ρώσων για Αίγυπτο προς Ελλάδα ( ; )


- Σε εξέλιξη σύσκεψη στο υπουργείο Τουρισμού

Δωμάτια για την φιλοξενία 300.000 κρατήσεων, από το 1 εκ. που είχαν κλείσει στο Σαρμ Ελ Σέϊχ για το διάστημα μέχρι τα τέλη του 2015, καθώς και αεροπορικές θέσεις, κ.λπ., αναζητούνται στην Ελλάδα, κατόπιν και σχετικής επιθυμίας που έχουν εκφράσει οι ρωσικές αρχές. 
Όπως είναι γνωστό μετά την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στην Αίγυπτο, έχουν ακυρωθεί όλες οι κρατήσεις από Ρωσία στην αφρικανική χώρα, ενώ η Κύπρος αυτή τη στιγμή έχει overboοking και η Τουρκία δεν αποτελεί "επιθυμητό προορισμό", λόγω της γειτνίασής της με την Συρία. 
Μάλιστα σήμερα έχει προγραμματιστεί σχετική σύσκεψη στο υπουργείο Τουρισμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία συμμετέχουν φορείς από Κρήτη και Ρόδο, που το κλίμα τους προσιδιάζει στο κλίμα της Αιγύπτου. 
Παράγοντες της αγοράς, που έχουν γνώση του θέματος εκφράζουν τον προβληματισμό τους κυρίως για τις κλιματολογικές συνθήκες και την δυνατότητα των ελληνικών ξενοδοχείων να καλύψουν τις απαιτήσεις των Ρώσων πελατών, ώστε να μην δυσφημιστεί ο προορισμός, γυρνώντας ουσιαστικά μπούμερανγκ. 
Μάλιστα έλεγαν χαρακτηριστικά πόσα ελληνικά ξενοδοχεία έχουν θερμαινόμενες πισίνες και πως θα διασφαλίσουμε (sic) την ηλιοφάνεια τον Δεκέμβρη;

Για το θέμα θα επανέλθουμε με τα νεότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου