Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

1 δισ. λίρες οι δαπάνες των Κινέζων στην Αγγλία το 2020


Με τον μεγάλο αριθμό Kινέζων τουριστών που έρχονται στη Βρετανία, η χώρα ελπίζει να γίνουν η μεγαλύτερη αριθμητικά εθνικότητα τουριστών που ταξιδεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, αύξηση κατά 28 τοις εκατό παρατηρήθηκε από το 2014, με 90.000 Κινέζους τουρίστες να επισκέπτονται τη χώρα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015. 
Η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για τους τουρίστες, ώστε οι δαπάνες τους να φτάσουν το 1 δις λίρες το 2020. 
Ο αριθμός των Κινέζων επισκεπτών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο και συγκεκριμένα, έχουν αυξηθεί κατά 112%, από το 2009, αποφέροντας έσοδα ύψους £ 500 ετησίως. 
Οι Κινέζοι επισκέπτες ξοδεύουν κατά μέσο όρο £ 2,688 ανά επίσκεψη. 
Οι δαπάνες είναι πιθανό να αυξηθούν κατά 77%, σύμφωνα με την Oxford Economics.
Η κινεζική μεσαία τάξη αποτελεί μεγάλη αγορά για την Ευρώπη, ενώ η Βρετανία χαλαρώνει καθεστώς των θεωρήσεων των visa για το επόμενο έτος. 
Οι τουρίστες από την Κίνα, επίσης, βοηθούν στη δημιουργία θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
Περισσότερα από 70 ξενοδοχεία στη Βρετανία, έμποροι λιανικής, ταξιδιωτικοί πράκτορες, Κινέζοι αγοραστές, παρευρίσκονται στο ετήσιο ‘Destination Britain China event’στο Πεκίνο, που ξεκινά σήμερα 25 Νοεμβρίου και όπου προβάλλεται η Βρετανία. 
Βρετανοί ταξιδιωτικοί προμηθευτές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον προορισμό τους και να δημιουργήσουν πολύτιμες επιχειρηματικές σχέσεις με την Κίνα. 
Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να εμπνεύσει περισσότερους Κινέζους να έρθουν στη Βρετανία και να εξερευνήσουν το τουριστικό δυναμικό του έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου