Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Νέος διευθύνων σύμβουλος στα Small Luxury Hotels


Τα Small Luxury Hotels of the World ανακοίνωσαν ότι από τις 27 Οκτωβρίου, καθήκοντα Διευθύνοντα Σύμβουλου του group ανέλαβε ο Philip Boyen, μέχρι πρόσφατα διευθύνων σύμβουλος της Hill, Goodridge & Associates, της εταιρείας διαχείρισης των SLH. 
Με καταγωγή από το Βέλγιο, ο Filip Boyen έχει διανύσει μακρά πορεία στον κλάδο των πολυτελών ξενοδοχείων, με πιο πρόσφατη την επί 6ετίας θητεία του ως Chief Operating Officer και Senior Vice President στο Belmond. Υπό αυτή την ιδιότητα ξεδίπλωσε τις δεξιότητές του, όχι μόνο στα πεδία της λειτουργικής αρτιότητας, της διοίκησης ομάδας και της διαχείριση των εσόδων της ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά αναδείχθηκε σε ενορχηστρωτή της εφαρμογής μετρήσεων ικανοποίησης επισκεπτών και προγραμμάτων παρακολούθησης ποιότητας. 
Αν και ξεκίνησε από τη βάση της ξενοδοχειακής πυραμίδας, σύντομα αναρριχήθηκε στη διεύθυνση ξενοδοχείων σε προορισμούς που εκτείνονται από τη Μόσχα έως την Ταϊτή, από όπου και μεταπήδησε στην αλυσίδα Orient-Express Hotels.
Η Anchalika Kijkanakorn, Πρόεδρος του ΔΣ των SLH δηλώνει για τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο των SLH: «Το εύρος της εμπειρίας του Filip, όχι μόνο στη διεύθυνση ενός μεγάλου αριθμού ξενοδοχείων και στις τέσσερις ηπείρους, αλλά και σε κάθε πτυχή της πολυτελούς ξενοδοχειακής βιομηχανίας, δηλώνει από μόνο του ότι είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί των SLH σε αυτή την ανταγωνιστικότερη από ποτέ εποχή.
Προσδοκούμε ότι στα χρόνια της ηγεσίας του θα συνεχιστεί η ανέλιξη του brand των SLH και για τα επόμενα –και περισσότερα- 25 χρόνια. Αντίστοιχα, ο Filip Boyen σχολιάζει: "Τα Small Luxury Hotels of the World είναι ένα διεθνώς διάσημο και αναγνωρισμένο brand, χάρη στην αφοσίωση μιας της ταλαντούχας ομάδας που απαρτίζεται από τους κορυφαίους επαγγελματίες που εργάζονται στα γραφεία μας στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Σιγκαπούρη και τη Σαγκάη. Ανυπομονώ να ηγηθώ αυτής της ομάδας, καθώς όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ισχυροποιήσουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία μας στη διεθνή σκηνή, ενώ την ίδια ώρα θα δημιουργούμε ολοένα και μεγαλύτερη υπεραξία για τα ξενοδοχεία-μέλη μας και τους επισκέπτες τους".
Τα SLH διαθέτουν περισσότερα από 520 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ ο κύριος Boyen θα έχει την έδρα του στα κεντρικά της εταιρείας στην περιοχή Victoria του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου