Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Βράβευση του Minos Imperial Luxury Beach Resort στα WTA 2015


- Το Minos Imperial Luxury Beach Resort στη Μίλατο¸ βραβεύεται για όγδοη συνεχή χρονιά στα διεθνή World Travel Awards 2015

Δεν θα μπορούσε να λείπει το γνωστό Ξενοδοχείο ‘Minos Imperial Luxury Beach Resort’ για άλλη μια χρονιά από τους νικητές των World Travel Awards, γνωστά και ως τα Όσκαρ του Τουρισμού. 
Αυτή τη φορά η απονομή έγινε στη Σαρδηνία της Ιταλίας, σε μια υπέροχη βραδιά στο Forte Village Resort στις 5 Σεπτεμβρίου 2015. 
Το Minos Imperial κέρδισε δύο βραβεία, ως «Καλύτερο All-Inclusive Ξενοδοχείο στην Ελλάδα» και «Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στη Μεσόγειο». 
Οι διεθνείς διακρίσεις του Ξενοδοχείου σε Ελλάδα και Μεσόγειο, σε συνδυασμό με την επένδυση ύψους 8.5 εκατομμυρίων ευρώ από τους ιδιοκτήτες, ανεβάζουν αισθητά το ξενοδοχειακό προφίλ της Κρήτης.
Η Έλλη Γενιατάκη εκ των ιδιοκτητών, με Ξενοδοχειακές & Τουριστικές Σπουδές στο ‘Glion Institut de Hautes Études’ της Ελβετίας, καθώς και με διεθνή προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες αλυσίδες Ξενοδοχείων του κόσμου, αναφέρει πως «Με στρατηγικές επενδύσεις, σωστό σχεδιασμό και συνεχή καινοτομία υπηρεσιών, οι Ελληνικές Επιχειρήσεις ανεβάζουν τον πήχη του Service Culture της χώρας μας» 
Στην Κρήτη, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Minos Imperial Luxury Beach Resort, στην περιοχή του Λασιθίου, θα υλοποιήσει σταδιακά εκσυγχρονισμό της μονάδας προκειμένου από το 2016 να λειτουργήσει με τη νέα της επωνυμία Radisson Blu Beach Resort, μέλος της Carlson Rezidor Group με χαρτοφυλάκιο 1.370 ξενοδοχείων σε 110 χώρες,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου