Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Βραβεύσεις για το Creta Maris Beach Resort


We do local, Q Label, Apollo, Schauinsland & ACTTA, φορείς οι οποίοι με τις πιστοποιήσεις και τις βραβεύσεις τους αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά την επιτυχημένη πορεία του Creta Maris Beach Resort το 2015, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν σε όλους τους τομείς της ελληνικής και διεθνής σκηνής. 
Κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου, το Creta Maris Beach Resort, παρά τις απαιτητικές οικονομικές συνθήκες συνέχισε να λειτουργεί «Πράττοντας Τοπικά», καταφέρνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά να περάσει επιτυχώς όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του Προτύπου «We do local».
Επίσης, δεν σταμάτησε να έχει ως έναν από τους κύριους στόχους του την ποιότητα, υπό το πρίσμα της βέλτιστης ικανοποίησης των απαιτήσεων των επισκεπτών του. 
Αυτός ήταν και ο λόγος που πιστοποιήθηκε από τους δώδεκα σημαντικότερους ελβετικούς τουριστικούς φορείς, με συντονιστή την Ελβετική Ομοσπονδία Τουρισμού, με το «Q Label», ένα Σήμα Ποιότητας για τον Τουρισμό – επιπέδου I. Σήμα, το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις με σκοπό την επιβεβαίωση της ήδη υψηλής ποιότητας που προσφέρουν. 
Τις προαναφερθείσες πιστοποιήσεις του ξενοδοχείου συνόδεψαν και τρεις σημαντικές βραβεύσεις, που προήλθαν από τους συνεργάτες και επισκέπτες του ξενοδοχείου. Για την ακρίβεια, το τουριστικό γραφείο Kuoni Apollo βράβευσε το Creta Maris Beach Resort με το βραβείο «Gold Customers Choice Award 2014», έπειτα από την υψηλή προτίμηση που έδειξαν οι σκανδιναβοί επισκέπτες του στο ξενοδοχείο. 
Επιπρόσθετα, το γερμανικό τουριστικό γραφείο Schauinsland, προχώρησε με τη σειρά του στην απονομή του βραβείου «Top Hotel Partner 2015» χαρακτηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο άψογη τη συνεργασία του με το Creta Maris Beach Resort και αναδεικνύοντάς το στις υψηλές προτιμήσεις των πελατών του. 
Τέλος, το Creta Maris Beach Resort τιμήθηκε από το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ACTTA) κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του, ως παράδειγμα ξενοδοχείου προς μίμηση που διοργανώνει τακτικά ασκήσεις ετοιμότητας για περιπτώσεις «εκτάκτων αναγκών» με αποτέλεσμα την άψογη αντιμετώπιση κρίσεων. Οι προαναφερθείσες βραβεύσεις και πιστοποιήσεις του ξενοδοχείου, αλλά και το σύνολο όσων έχουν προηγηθεί μέχρι σήμερα, χαρακτηρίζουν τη λήξη της τουριστικής περιόδου 2015 ως επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη για το Creta Maris Beach Resort.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου