Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου για τον Μαραθώνιο της Αθήνας


Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών έχει θέσει ως στόχο του την ανάδειξη της αγοράς της Αθήνας και την αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών από τις επιχειρήσεις προς τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες – καταναλωτές. 
Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου, όπως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος και καταξιωμένος Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί την αυθεντική κλασσική διαδρομή (Τύμβος Μαραθώνα – Παναθηναϊκό Στάδιο), διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. 
Στο Μαραθώνιο θα συμμετέχουν 16.000 δρομείς που αποτελούν αριθμό ρεκόρ, ενώ ο αριθμός των αθλητών ξεπερνά τις 40.000 με τη συμμετοχή στα αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ, χωρίς να υπολογίζονται οι συνοδοί και οι επισκέπτες.
Ο ΕΣΑ καλεί τους εμπόρους της πόλης να στηρίξουν τη διοργάνωση, καταγράφοντας τις επιχειρήσεις τους ως «Marathon stores» και δηλώνοντας τις ειδικές τιμές ή προσφορές που θα παρέχουν στο διάστημα από 1-15 Νοεμβρίου στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες, στους αθλητές και τους συνοδούς τους. 
Υπενθυμίζεται ότι το διάστημα 1-10 Νοεμβρίου συμπίπτει με την περίοδο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων και τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο 11.00 – 18.00. 
Για τη συμμετοχή ως «Marathon stores» είναι αναγκαίο να γίνει δωρεάν καταγραφή των καταστημάτων στην ηλεκτρονική εφαρμογή ARVIE, μέσω της ιστοσελίδας www.ar-vie.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου