Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Το γράψαμε στις 14 Οκτώβρη...

 

- Νέα βάση της RYANAIR στην Κέρκυρα 

- Δείτε εδώ τη δημοσίευση

Την 75η βάση της στην Ευρώπη ανοίγει η RYANAIR στην Κέρκυρα, όπου θα εγκαταστήσει ένα αεροσκάφος, επενδύοντας 100 εκ. δολάρια, και ξεκινώντας πτήσεις προς 11 προορισμούς. 
Η έναρξη των πτήσεων θα γίνει τον Απρίλιο του 2016 και οι πτήσεις θα είναι από και προς Birmingham, Bratislava, Budapest, Cologne, Rome, Katowice, Poznan, Pisa, Rzeszow, Venice και Warsaw, καθώς και περισσότερες πτήσεις προς Βρυξέλλες Charleroi, East Midlands, Λονδίνο Stansted και Μιλάνο Bergamo. 
Η αγορά στην οποία στοχεύει η ιρλανδική εταιρία είναι της τάξης των 300.000 επιβατών και θα δημιουργήσει 225 περιφερειακές θέσεις εργασίας, διπλασιάζοντας την κίνηση στην Κέρκυρα.

Τα νέα δρομολόγια έχουν ως εξής: 
Birmingham 2 φορές την εβδομάδα 
Bratislava 1 φορά την εβδομάδα 
Budapest 1 φορά την εβδομάδα 
Cologne 2 φορές την εβδομάδα 
Rome Fiumicino 2 φορές την εβδομάδα 
Katowice 1 φορά την εβδομάδα 
Poznan 1 φορά την εβδομάδα 
Pisa 2 φορές την εβδομάδα 
Rzeszow 1 φορά την εβδομάδα 
Venice Treviso 2 φορές την εβδομάδα 
Warsaw Modlin 1 φορά την εβδομάδα 
Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O'Brien δήλωσε: 
"Η εταιρία μας ανακοιινώνει με ευχαρίστηση το άνοιγμα νέας βάσης στην Λέρκυρα τον Απρίλιο του 2016, με ένα αεροσκάφος, 21 δρομολόγια για 300.000 επιβάτες και 225 θέσεις συνολικά στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική και αναπτυσσόμενη αγορά για την εταιρία μας και θα συνεχίσουμε την επέκτασή μας, συνδέοντας περισσότερα ελληνικά αεροδρόμια με μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Οι επιβάτες μας, τουρίστες και επιχειρηματίες μπορούν να απολαυσουν τις υπηρεσίες μας. Για να γιορτάσουμε τη νέα μας βάση προσφέρουμε ειστήρια στην τιμή των €29.99 για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2016, για κρατήσεις που θα γίνουν ως τις 16 Οκτωβρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου