Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Οι καλύτερες προσφορές στους top προορισμούς του Σεπτεμβρίου


Σεπτέμβριος, ο μήνας της αρχής του φθινοπώρου. 
Ή μήπως όχι; 
Δεδομένου του καλού καιρού, της πτώσης της μέσης τιμής των καταλυμάτων -και για ακόμα πέντε λόγους που θα σε πείσουν να οργανώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές το Σεπτέμβριο θα αλλάξεις γνώμη για τον – κατά τα συνηθισμένα – βροχερό Σεπτέμβρη. 
Η τουριστική περίοδος έχει μεγαλώσει, κάτι που σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα και πλάνα όταν οι άλλοι επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους, και μάλιστα σε πολύ οικονομικό πλαίσιο. Αν, λοιπόν, δεν έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές μέχρι στιγμής, μην απογοητεύεσαι, υπάρχει ακόμα χρόνος να απολαύσεις τη μαγεία του καλοκαιριού.  
Σε έρευνα που πραγματοποίησε η Trivago για τους δημοφιλέστερους προορισμούς για Έλληνες και ξένους τουρίστες κατά το μήνα Σεπτέμβριο, τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν μόνο παραθαλάσσιες περιοχές, κάτι που επιβεβαιώνει την καλοκαιρινή αύρα του μήνα.
Αν σκέφτεσαι να κάνεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου στην αρχή του φθινοπώρου, αλλά θέλεις να βρεις και κόσμο, η Trivagoσυγκέντρωσε μερικές από τις εξαιρετικές προσφορές στα ξενοδοχεία των συγκεκριμένων περιοχών για το Σεπτέμβριο.


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Την κορυφή  του ενδιαφέροντος για τους προορισμούς του Σεπτέμβρη για του Έλληνες ταξιδιώτες κατακτά η μαγευτική Χαλκιδική. Για πολλούς δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς είναι ένας πανέμορφος πρooρισμός, πολύ ευκολά προσβάσιμος με πολλές φυσικές ομορφιές, εντυπωσιακές παραλίες με ήρεμα νερά και μόλις μιάμιση ώρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι μόνο οι Έλληνες όμως που την προτιμούν, καθώς στη λίστα των ξένων τουριστών καταλαμβάνει την 5η θέση.
Για προσφορές που ξεκινούν από 20 ευρώ, κάνε κλικ εδώ.
(98) Turquoise heart (Sithonia, Chalkidiki, Greece)

ΠΑΡΓΑ


Η «μαργαριταρένια» πόλη του νομού Πρεβέζης, η Πάργα, συνεχίζει να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδευτών, κάτι που τη φέρνει στη δεύτερη θέση για το μήνα Σεπτέμβριο. Μια επίσκεψη στην Πάργα ισοδυναμει με ένα ταξίδι στο μύθο του Αχέροντα και στο γαλάζιο του Ιονίου. Ζήσε το έχοντας συλλέξει τις καλύτερες συμβουλές διαβάζοντας τον οδηγό της πόλης, γραμμένο από ντόπιους.
Οι προσφορές στα ξενοδοχεία της Πάργας ξεκινούν από 25 ευρώ.
Parga


ΣΥΒΟΤΑ



Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας είναι ένα παραθαλάσσιο καταπράσινο χωριό, με ιδιαίτερη ομορφιά. Η μοναδικότητα της φύσης, τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου και το γεγονός ότι περιβάλλεται από αρκετά ιστορικά και φυσικά μνημεία της Ηπείρου τα έφεραν στην 3η θέση των προτιμήσεων των Ελλήνων για το φετινό Σεπτέμβριο.
Στα Σύβοτα οι προσφορές των ξενοδοχείων ξεκινούν από 30 ευρώ.
Syvota

ΝΑΥΠΛΙΟ


Το ιστορικό και ερωτεύσιμο Ναύπλιο είναι ιδανικός προορισμός κάθε φορά που η φύση αλλάζει πρόσωπο. Έρχεται 4ο στις προτιμήσεις των Ελλήνων για τις εξορμήσεις τους το μήνα Σεπτέμβριο. Αν αποφασίσεις να κάνεις checkin στο Ναύπλιο, τότε διάβασε τον πρακτικό οδηγό για το κέντρο της πόλης.
Η διαμονή σου σε δίκλινο δωμάτιο μπορεί να κοστίσει από 35 ευρώ.
Nafplio, Greece

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


 To νησί του έρωτα και του ρομαντισμού, η Σαντορίνη. Ντυμένη στα λευκά, υποδέχεται τους επισκέπτες της και το Σεπτέβριο, οι οποίοι δεν απογοητευονται ποτέ από το ταξίδι τους σε αυτο το υπέροχο κυκλαδίτικο νησί με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Η Σαντορίνη σκαρφάλωσε στην 5η θέση των προτιμήσεων των Ελλήνων για αυτόν το μήνα, αποδεικνύοντας ότι είναι εξίσου ελκυστική και στην αρχή του Φθινοπώρου.
Αυτη την περίοδο μπορείς να βρεις ξενοδοχείο από 19 ευρώ.
Santorini

ΧΑΝΙΑ



Τα Χανιά είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας, τόσο όσον αφορά στον εσωτερικό τουρισμό, όσο και στον εισερχόμενο. Τα Χανιά του Σεπτέμβρη αποδεικνύονται ως δελεαστικός προορισμός, καθώς κατακτούν την 6η θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδευτών και τη 2η για τους ξένους τουρίστες. Οι τιμές των καταλυμάτων βρίσκονται σε πολύ λογικά επίπεδα, καθώς μπορείς να βρεις στούντιο από 35 ευρώ.
Chania, Crete

ΘΑΣΟΣ


Το βορειοελλαδίτικο νησί με τα πεντακάθαρα νερά και τις χρυσές αμμουδιές κατακτά την 7η θέση στη δεκάδα της λίστα για την τουριστική τάση του Σεπτεμβρίου, τόσο για Έλληνες, όσο και για ξένους τουρίστες. Με πολύ χαμηλούς ναύλους, ευκολά προσβάσιμό και προσιτή διαμονή, η Θάσος εξελίσσεται, χρόνο με το χρόνο, σε ένα αρκετά δημοφιλή προορισμό. Κλείσε το δωμάτιό σου από μόλις 21 ευρώ.
Thasos

ΛΕΥΚΑΔΑ


Με εικόνες βγαλμένες από όνειρο, παραλίες που σε παρασέρνουν σε νοερά ταξίδια και την αύρα του αιώνιου καλοκαιριού, η Λευκάδα είναι ένας ειδυλλιακός προορισμός που επιβάλλεται να ανακαλύψεις. Γιατί να μην το κάνεις λοιπόν άμεσα;  Η τουριστική τάση δείχνει ότι είναι δημοφιλής προορισμός ακόμα και το Σεπτέμβρη, αφού έχει λάβει την 8η θέση στη δεκάδα των Ελλήνων ταξιδευτών.
Μπορείς να εξασφαλίσεις τη διαμονή σου από 20 ευρώ.
Lefkada

ΖΑΚΥΝΘΟΣ


Η Ζάκυνθος διαθέτει μια από τις διασημότερες παραλίες του κόσμου μα σιγουρά δεν είναι τόσο δημοφιλής προορισμός μόνο γι’ αυτό το λόγο. Προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της, κυρίως τις μη διαφημιζόμενες, ζητήσαμε από τους ντόπιους να μας παρουσιάσουν το νησί από την πλευρά τους. Διάβασε το άρθρο «Ένας Αλλιώτικος Οδηγός Για Το Λουλούδι Του Ιονίου» και αφέσου σε ένα μοναδικό ταξίδι εικόνων και στιγμών. Ο Σεπτέμβρης ενδείκνυται για να τη γνωρίσεις ακόμα καλύτερα, μιας και η τουριστική κίνηση είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.
Θα εκπλαγείς με τις προσφορές στις γύρω περιοχές της Ζακύνθου, με διαμονή από 15 ευρώ το δίκλινο.
Zante: Porto Vromi

ΤΗΝΟΣ


Το ευλογημένο νησί. Όχι, η Τήνος δεν είναι μόνο εκκλησίες και μοναστήρια. Παρότι ο θρησκευτικός τουρισμός είναι πολύ ανεπτυγμένος, οι επισκέπτες της Τήνου δε μένουν μόνο σε αυτόν. Είναι ευλογημένος τόπος γιατί διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν όμορφο από μέσα προς τα έξω, δηλαδή ξεκινώντας από την ενέργεια, τους ανθρώπους, την αίσθηση που έχει ο κάθε ταξιδευτής από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα επισκεφτεί την Τήνο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι κλείνει τη δεκάδα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς του μήνα.
Βρες το δωμάτιο σου στη Χώρα του νησιού από 25 ευρώ.
Tinos Island, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου