Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκίνησαν τα stop sales για το Καλοκαίρι του 2016 !!!


- Φόβοι για αύξηση τιμών στα ξενοδοχεία από τους Άγγλους

Εξαιρετικά θετικά εμφανίζονται τα μηνύματα για τον ελληνικό Τουρισμό για το 2016 από την αγγλική αγορά, που ήδη έχουν ξεκινήσει οι πωλήσεις πακέτων. 
Τα προβλήματα στην Τουρκία και στην Τυνησία, έχουν οδηγήσει τους Άγγλους μαζικά στην Ελλάδα για διακοπές. 
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι ήδη υπάρχουν πολλά stop sales από ελληνικά ξενοδοχεία για το Καλοκαίρι του 2016, σε αρκετούς tour operators. 
Βέβαια αφορούν κυρίως Μύκονο, Σαντορίνη και κάποιους ακόμη προορισμούς, ωστόσο είναι ενδεικτικό του κλίματος και βέβαια πέρυσι δεν υπήρχαν, ούτε κάποια προηγούμεη χρονιά... 
Θυμίζουμε ότι γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα:
"Παρά την οικονομική κρίση και την αρνητική δημοσιότητα, η Ελλάδα έχει την ...τιμητική της, όσον αφορά στις προτιμήσεις των Άγγλων τουριστών για το 2016, σύμφωνα με μεγάλο διαδικτυακό πράκτορα Holiday Hypermarket, που είναι μέλος της ΑΒΤΑ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιθυνόντων του Holiday Hypermarket, οι Άγγλοι που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα το 2016 θα είναι σημαντικά περισσότεροι από φέτος και ήδη διαφαίνεται τάση "αντικατάστασης" της Τουρκίας και της Τυνησίας, στις επιλογές τους. 
Μάλιστα για την τρέχουσα τουριστική περίοδο το Holiday Hypermarket, τονίζει ότι οι ακυρώσεις προς Ελλάδα λόγω της κρίσης και της οικονομικής αστάθειας ήταν περιορισμένες, ενώ συνολικά στο πρώτο εξάμηνο του 2015 οι πωλήσεις πακέτων γηια Ελλάδα σημείωσαν αύξηση 20%. 
 “Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς των Βρετανών τουριστών και το 2014 ξεπεράστηκε το όριο των 3 εκ. τουριστών. Είναι πολύ ευχάριστο ότι το κλίμα αυτό συνεχίζεται" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Holiday Hypermarket representative Ian Crawford. Και συνέχισε: “Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα "αντικαθιστά" Τουρκία και Τυνησία στις προτιμήσεις πολλών τουριστών. Οι πελάτες μας, λένε συνεχώς πόσο αγαπούν την Ελλάδα και βέβαια κάνουν κλαι τις σχετικές αναφορές στα social media.” 
Ωστόσο, παρά το θετικό αυτό κλίμα, ο Crawford προειδοποιεί ότι η αυξανόμενη ζήτηση για Ελλάδα, ενδεχομένως θα οδηγήσει σε αυξήσεις τιμών, ίσως και σε επίπεδα της τάξης του 15%". 
Δείτε εδώ το δημοσίευμα 
Μακάρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου