Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Έπεσαν τα last minute στη Γερμανία, αλλά "τσίμπησαν" τα χειμερινά πακέτα!!!


Μείωση κατέγραψαν οι πωλήσεις πακέτων διακοπών της τελευταίας στιγμής στη γερμανική αγορά τον Αύγουστο, ενώ την ίδια στιγμή ισχυρή ζήτηση παρατηρείται για χειμερινές διακοπές, σύμφωνα με την τελευταία μηνιαία έρευνα της GfK.
Συνολικά, τα έσοδα από πωλήσεις μειώθηκαν κατά 3,1% τον Αύγουστο, σύμφωνα με αντιπροσωπευτική έρευνα σε δείγμα 1.200 ταξιδιωτικών γραφείων, αν και η σύγκριση ήταν σε σχέση με ένα ισχυρό προηγούμενο έτος, που παρουσίασε αύξηση 7,3%...
Ειδικότερα, δεν παρατηρήθηκε «έκρηξη» των πωλήσεων της τελευταίας στιγμής φέτος. Αντίθετα, τα έσοδα από τις πωλήσεις της τελευταίας στιγμής μειώθηκαν έως και κατά 8,3% τον περασμένο μήνα. Η μείωση αυτή ακολούθησε μια πτώση 1% των συνολικών πωλήσεων τον Ιούλιο. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2015 εξακολουθεί να παρουσιάζει ικανοποιητική ανάπτυξη στο σύνολό του.
Τα έσοδα από πωλήσεις για αναχωρήσεις από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο εμφανίζονται αυξημένες 6,6% σε σχέση με πέρυσι. Επιπλέον, η επικείμενη χειμερινή περίοδο φαίνεται πιο ελπιδοφόρα. Συνολικά, οι κρατήσεις μέχρι το τέλος του Αυγούστου ήταν 10,1% υψηλότερες, σε σύγκριση με αύξηση 4,5% την ίδια χρονική περίοδο πέρυσι. 

 Τέλος, αύξηση 42% των εσόδων στις κρατήσεις, τον περασμένο μήνα, αφορούσε τη χειμερινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου