Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Εγκαινιάζεται η 80η επετειακή ΔΕΘ


Ημέρα διπλών εγκαινίων η σημερινή για την 80η ΔΕΘ. 
Η φετινή διοργάνωση θα εγκαινιαστεί σήμερα, αλλά ανοίγει αύριο, 5 Σεπτεμβρίου, τις πύλες της για το κοινό, και θα διαρκέσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου. 
Απόψε στις 20:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει την 80η ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης», ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 19:00, η πρωθυπουργός, κα Βασιλική Θάνου, θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης των «Μαγεμένων» στο περίπτερο 3. 
Αύριο, 5 Σεπτεμβρίου, η επετειακή 80η ΔΕΘ θα είναι επισκέψιμη από τις 10:00 έως τις 22:00, ωράριο που θα ισχύει τόσο για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, όσο και για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τις καθημερινές η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 16:00 έως τις 22:00.
Με τις ασύγκριτες «Μαγεμένες», με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και συναυλιών σε καθημερινή βάση και μια ευρεία γκάμα εκθεμάτων και επιχειρηματικών συμμετοχών, η 80η ΔΕΘ θα δώσει τον ρυθμό της μεγάλης «γιορτής» της Θεσσαλονίκης για τις επόμενες εννέα ημέρες. 
Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo προσκαλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την 80η ΔΕΘ, να περιηγηθεί στα περίπτερά της και να γίνει κοινωνός μιας συμβολικής διοργάνωσης, που κλείνει μέσα της 80 χρόνια ιστορίας. Άλλωστε, όπως έγραφαν οι εφημερίδες το 1926 μέσα από τις καταχωρήσεις του εθνικού εκθεσιακού φορέα για την 1η ΔΕΘ «κάθε Έλλην πρέπει να θεωρήση εθνικόν καθήκον του να επισκεφθή την Διεθνή Έκθεσίν μας, που εμπνέει αληθινά αίσθημα εθνικής υπηρηφάνειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου