Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Βράβευση του Choice Travel στη Ρόδο


Με αφορμή το πρόσφατο εκπαιδευτικό ταξίδι του Choice Travel στη Ρόδο, σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, πραγματοποιήθηκε στο Rodos Palace, εκδήλωση παρουσίασης του καλοκαιρινού προγράμματος του για Ελλάδα και εξωτερικό. 
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τοπικοί παράγοντες του τουρισμού του νησιού, με σκοπό να καλωσορίσουν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, να εξυμνήσουν τις ομορφιές του νησιού και ως έκπληξη να παραδώσουν τιμητική πλακέτα στην Βαγγελιώ Ιωακειμίδου κα την Πόπη Ξυνοπούλου ιδιοκτήτριες του Choice travel, για την προσφορά τους στο ροδιακό τουρισμό. 
Για τους νησιωτικούς προορισμούς αυτο το καλοκαίρι δίνουν έμφαση στη Ρόδο, τα Χανιά, το Ηράκλειο και την Ελούντα, με προσεγμένες επιλογές ξενοδοχείων από 3* μέχρι και 5*, τόσο μέσα στην πόλη όσο και εκτός αλλά σε κοντινή απόσταση.
Ακολουθούν οι Κυκλάδες καθώς και για πρώτη φορά προσφέρουν ως επιλογή την Κεφαλονιά. Τα πακέτα διακοπών είναι fly and drive, με παροχές διαμονής από πρωινό μέχρι πλήρης διατροφή. Για φέτος το Choice Travel στον προορισμό της Σαντορίνης έχει κάνει στρατηγική συνεργασία με το Athos Hellas προσφέροντάς του αντίστοιχα το πακέτο της Ρόδου. 
Όσον αφορά τις κρουαζιέρες συστήνουν τη Celestyal Cruises για Ελλάδα και Μεσόγειο. Το πλάνο για εκδρομές εξωτερικού φέρει τον τίτλο ‘Μαζί μας στην Ευρώπη κάθε μέρα’ περιλαμβάνοντας ξενοδοχείο, μεταφορά και ξενάγηση. Αποκλειστική επιλογή του ταξιδιώτη είναι η επιλογή αεροπορικής εταιρείας και η δυνατότητα συνδυασμού εκ των 5 ευρωπαϊκών πόλεων που προτείνουν. 
Κλείνοντας η Πόπη Ξυνοπούλου τονίζει πως προστατεύει τους πράκτορες διατηρώντας σταθερή την προμήθεια. 
Σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία δίνουν την καλύτερη δυνατή τιμή, που ο μεμονωμένος πελάτης δεν μπορεί να επιδιώξει. 
Με το σλόγκαν ‘τιμές που δεν βρίσκεις online’ στηρίζουν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που είναι η δύναμη του Choice Travel. 
Η στήριξη των τοπικών αρχών στην προβολή της Ρόδου εδώ και χρόνια από το γραφείο Choice Travel έγινε έκδηλη παρουσία Δημάρχου, αντιδημάρχου, αντιπεριφερειάρχη, πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων και ιδιοκτήτη του Rodos Palace και φορέων τουρισμού του Νησιού. 
Δόθηκε έμφαση από τον Αντώνη Καμπουράκη στην ανάγκη τόνωσης του εσωτερικού τουρισμού με σύμπραξη των ξενοδόχων και των πρακτόρων βόρειας Ελλάδας και Ρόδου. 
Οι εκπρόσωποι της Aegean Airlines, Κατερίνα Καζάζη και Κωνσταντίνος Πανόρος, ευχαρίστησαν και ευχήθηκαν ένα παραγωγικό καλοκαίρι. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρων Θεολόγης υπογράμμισε πως η βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού της Ρόδου πρέπει να εξελίσσεται, ώστε να συνεχίσει το νησί να αποτελεί επίκεντρο του τουριτικού ενδιαφέροντος. 
Κλείνοντας ο Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, υποστήριξε πως η καμπή του τουρισμού τη δεδομένη περίοδο στην Ελλάδα θα ξεπεραστεί με αξιόπιστες και αμοιβαίες συνεργασίες. Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η αναγνώριση της προσφοράς του Choice Travel στην τουριστική κίνηση της Ρόδου από τους φορείς τουρισμού με τιμητική πλακέτα. 
Η Βαγγελιώ και η Πόπη, φανερά συγκινημένες, αφιέρωσαν την πλακέτα σε όλους τους τουριστικούς πράκτορες που συνεργάζονται καθώς όπως ανέφεραν αυτολεξεί ‘εσείς είστε η δύναμή μας’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου