Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

2000 Αυστριακοί στη Ρόδο!!!


- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ:Η φιλοξενία των Αυστριακών Senioren Groups έχει ευεργετικά αποτελέσματα συνολικά στην οικονομία του νησιού μας 

O Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης εκπροσώπησε τον ξενοδοχειακό κλάδο της Ρόδου, κατά την εκδήλωση που οργανώθηκε για την υποδοχή της τέταρτης άφιξης, δύο χιλιάδων μελών των Senioren Groups, της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αυστρίας (Pensionistenverband Österreichs-PVÖ). 
Στη συνέχεια ο κ. Καμπουράκης παρέστη και χαιρέτισε την ειδική τελετή βράβευσης του πρώην Υπουργού της Αυστρίας και Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Karl Blecha, ο οποίος έχει επισκεφθεί κατ’ επανάληψη την Ρόδο, και είναι ένας αληθινός πρεσβευτής του νησιού.
Με αφορμή τις εκδηλώσεις αυτές ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η φιλοξενία των Senioren Groups συνεισφέρει τα μέγιστα στο κρίσιμο ζητούμενο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, και στην άμβλυνση της εποχικότητας. Ταυτόχρονα, η εμπειρία από την φιλοξενία των προηγούμενων Senioren Groups έχει καταδείξει ήδη, πως τα μέλη τους σκιαγραφούν τον ιδανικό πελάτη για τη Ρόδο μας, κι αυτό το ομολογούν πλέον όλοι. H φιλοξενία των Senioren Groups έχει θετικά και ευεργετικά αποτελέσματα, συνολικά στην οικονομία του νησιού μας. Χάρη στους αυστριακούς φίλους μας και στη μεγάλη επιτυχία αυτής της συνεργασίας που καταφέραμε, ξύπνησαν οι αναμνήσεις από την αίγλη του παρελθόντος, που είναι και ο στόχος μας για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου