Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τρεις υπερατλαντικές διακρίσεις για το Κτήμα Πόρτο Καρράς στα Texsom Awards 2015


Σε έναν από τους δημοφιλέστερους διαγωνισμούς οίνου στην Αμερική τα «TEXSOM AWARDS 2015» διακρίθηκαν τρεις ετικέτες του Κτήματος Πόρτο Καρράς. 
Tο Chateαu Porto Carras 2005 aπέσπασε το Gold βραβείο, ενώ το Λημνιό 2012 και η Μαλαγουζιά 2013 το Βronze βραβείο. 
Ο διεθνής αυτός διαγωνισμός οίνου που ιδρύθηκε από τη Rebecca Murphy τριάντα ένα χρόνια πριν, υποστηρίζεται σήμερα από 68 κριτές, 28 sommelier, και πάνω από 50 εθελοντές, καθώς και προσωπικό των 8 ατόμων που εργάζονται μαζί για να παρουσιάσουν τις 3.600 υποψηφιότητες. 
Tα φετινά βραβεία είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή κρασιών στην ιστορία του διαγωνισμού. Ο κόσμος του κρασιού εκπροσωπήθηκε σε κάθε εύρος και η ομάδα από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες οίνου στην Αμερική συγκλήθηκε για να αξιολογήσει και να επιλέξει τα κρασιά που κρίθηκαν αντάξια των ξεχωριστών Μεταλλίων, που δίδει ο οίκος αυτός.
Δίκαια το Κτήμα Πόρτο Καρράς είναι ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδος στο εξωτερικό με τα κρασιά του να ξεχωρίζουν μεταξύ χιλιάδων άλλων διεθνών ετικετών! 
Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την σπουδαία αυτή διάκριση και την ανάδειξη ελληνικών κρασιών ΠΟΠ «Πλαγιές Μελίτωνα» (Προστατευομένης Ονομασίας Προέλευσης) και ΠΓΕ «Σιθωνία» (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) στην αγορά της Αμερικής. 
Το στοχευμένο πρόγραμμα που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια το Κτήμα Πόρτο Καρράς φαίνεται πως τυγχάνει υψηλής ανταπόκρισης με αύξηση των εξαγωγών προς την αμερικανική αγορά, αλλά και σε άλλες σημαντικές αγορές του εξωτερικού. 
Με μια σειρά σημαντικότατων εκδηλώσεων όπως γευστικές δοκιμές, VIP οινικά δείπνα, σεμινάρια, in store promotions, συμμετοχή σε εκθέσεις, συνέδρια και φεστιβάλ, το Κτήμα Πόρτο Καρράς επιδιώκει και πετυχαίνει να διευρύνει την παρουσία του στον παγκόσμιο οινικό χάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου