Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

On line σύστημα κρατήσεων από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού


Στη δημιουργία on-line συστήματος κρατήσεων προχώρησε ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού, πραγματοποιώντας μια ουσιαστική και επιπρόσθετη προσπάθεια ενίσχυσης των πωλήσεων που αφορούν τα καταλύματα – μέλη του. 
Το εύχρηστο και χρηστικό σύστημα οδηγεί τον πελάτη στην αγορά διανυκτερεύσεων με πολύ σύντομες διαδικασίες και τον κατατοπίζει αναφορικά με διαθεσιμότητες, τιμές και προσφορές. 
Το σύστημα προωθείται σε πληθώρα on - line καναλιών πώλησης ανά τον κόσμο, μέσω των οποίων πραγματοποιούνται σήμερα όλες οι διαδικτυακές κρατήσεις, ενώ συμμετέχουν σε αυτό περισσότερα από 70 ξενοδοχεία / ξενώνες / καταλύματα που δραστηριοποιούνται στο «τρίτο πόδι» της Χαλκιδικής.
Ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού συγκαταλέγεται στους ελάχιστους ελληνικούς τουριστικούς φορείς που προέβησαν στη δημιουργία της συγκεκριμένης καινοτόμου λειτουργίας, η οποία αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά :  
- στην επιπλέον προβολή των επιχειρήσεων – μελών του ανά τον κόσμο και  
- στην προώθηση των διαδικτυακών κρατήσεων για λογαριασμό πάντα των μελών του. 
Το σύστημα έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού www.mountathosarea.org/booking και βρίσκεται στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου