Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Silver Tourism Award για την PATURN Branding Firm


Το βραβείο Silver Tourism Award απέσπασε η εταιρεία PATURN Branding Firm για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανασχεδίασης της εταιρικής και προϊοντικής ταυτότητας του KATIKIES Hotels Group Santorini. 
Το re-branding περιελάμβανε τον σχεδιασμό νέων λογοτύπων, εταιρικών ταυτοτήτων και του συνόλου των υλικών που χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία KATIKIES, KIRINI Suites and Spa, CHROMATA UpStyle Hotel, των εστιατορίων SELTZ champagne bar, Anthos Restaurant και του σπα A.SPA. 
Στόχος της ολικής ανασχεδίασης ήταν η ενίσχυση της φήμης των KATIKIES Hotels Santorini ως προορισμό πολυτελείας στη Σαντορίνη και η ανάδειξη των ιδιαίτερων και ξεχωριστών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών του κάθε ξενοδοχείου.
Εστιάζοντας στους κλάδους του τουρισμού και της φιλοξενίας, η PATURΝ απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που εξυπηρετούν και ενισχύουν την ελληνική εμπειρία. 
Η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα στους τομείς της συμβουλευτικής επικοινωνίας, του σχεδιασμού εταιρικής και προϊοντικής ταυτότητας, της ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών, της παραγωγής περιεχομένου και της στρατηγικής τοποθέτησης μαρκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου