Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Βραβεύσεων συνέχεια, αλλά και μια "παγωμάρα`" στην ΜΙΤΤ...


Συνεχίστηκαν και χθες τα πάρτυ και οι βραβεύσεις από τους μεγάλους tour operators.
O tour operator Coral, τουρκικών συμφερόντων, βράβευσε στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του, για τα οποία ψήφισαν 275.000 πελάτες του, το χανιώτικο Pilot Beach, στην δεύτερη μάλιστα θέση, καθώς και τα Nana Beach, από το Ηράκλειο και ATRIUM από τη Ρόδο.
Επίσης χθες ο επίσης τουρκικών συμφερόντων ΤΕΖ TOURS βράβευσε τον ΕΟΤ Ρωσίας ως τον "καλύτερο οργανισμό - εταίρο", καθώς και τα ξενοδοχεία ATRIUΜ και DAIOS COVE.
Ακόμη βράβευσε τα ξενοδοχεία LINDIAN VILLAGE στη Ρόδο και ALDEMAR.
Ωστόσο, εκτός από τον "περίεργο καιρό" της Μόσχας, "περίεργη" είναι και η πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα της έκθεσης ΜΙΤΤ, από τους Ρώσους.
Ψάχνοντας λίγο το θέμα, άνθρωποι που ζουν στη Μόσχα τονίζουν ότι ένα μεγάλο μέρος των μοσχοβιτών που έψαχναν τα προηγούμενα χρόνια να ταξιδέψουν, φέτος λόγω της μεγάλης μείωσης των εισοδημάτων τους δεν ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν και ως εκ τούτου δεν έχουν ενδιαφέρον να επισκεφτούν την έκθεση.
Βέβαια στο τουρκικό περίπτερο που καταλαμβάνει ένα ολόκληρο χωλ μόνο του, χθες υπήρχε κοσμοσυρροή.
Eπίσης χθες στο πολύ όμορφο ελληνικό εστιατόριο Μολών Λαβέ, το γραφείο του ΕΟΤ Ρωσίας, παρέθεσε εκδήλωση γαστρονομίας σε Έλληνες και Ρώσους τουριστικούς παράγοντες, σε μια πολύ όμορφη βραδιά, που κύλισε με επιτυχία.
Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα!!!
Σήμερα που η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού θα δει όλους τους tour operators της αγοράς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου