Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Γενικές συνελεύσεις για ΗΑΤΤΑ και ΣΕΕΔΔΕ!!!


Η φορολογία, το ασφαλιστικό, η έλλειψη ρευστότητας και μία σειρά ακόμη από κρίσιμα θέματα, που απασχολούν στο σύνολό τους τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις, θα απασχολήσουν την 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων - Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.), η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015. 
Τη συνέλευση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, στο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γεώργιος Τσακίρης και πολλοί εκπρόσωποι κομμάτων και θεσμικών φορέων του Τουρισμού.
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. έχει καθιερωθεί σε σταθερό σημείο συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και επικοινωνίας όλων των εμπλεκόμενων εταίρων -των επιχειρηματιών του κλάδου των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, εκπροσώπων των θεσμικών φορέων και της πολιτικής ηγεσίας του Τουρισμού. 
Tη συνέλευση θα απασχολήσουν οι νέες τάσεις και εξελίξεις της τουριστικής αγοράς, σε μία χρονιά που ο ελληνικός τουρισμός αναμένεται να σημειώσει νέο ρεκόρ, αλλά και ο ρόλος και η συμβολή των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων στην οικονομική, τουριστική και περιβαλλοντική ανάδειξη της περιφέρειας. 
«Μέσα από τις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Συνομοσπονδίας μας, στο πλαίσιο ενός ειλικρινούς διαλόγου, αισιοδοξούμε να καταγράψουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας και να προωθήσουμε τα θέματα που θα ανακύψουν στα αρμόδια όργανα, προκειμένου να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις», σημειώνει ο πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., κ. Κωνσταντίνος Μπρεντάνος. 

Και ο ΗΑΤΤΑ
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου. 
Θα συζητηθούν επίκαιρα και σημαντικά θέματα που αφορούν τον διεθνή και ελληνικό Τουρισμό και ειδικότερα τον κλάδο των Τουριστικών Γραφείων. 
Την ίδια ημέρα στο ξενοδοχείο Grande Bretagne φιλοξενείται εκδήλωση του Γραφείου Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκικής Πρεσβείας, με τη συνεργασία της TURSAB, της Turkish Airlines και του ΗΑΤΤΑ με κύριο θέμα την παρουσίαση της τουρκικής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου