Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Sympossio 6th Greek gourmet touring 2015


H Aldemar Resorts, με ισχυρό σύμμαχο τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά, το Sympossio 2015 συμπράττοντας με Έλληνες παραγωγούς, τουριστικούς επιχειρηματίες και θεσμικά όργανα. 
Το Sympossio, αυτό το διαδραστικό event μαγειρικής τέχνης, ταξιδεύει και φέτος στην Ευρώπη (Δυτική και Ανατολική) απευθυνόμενο σε ειδικό κοινό της ευρωπαϊκής τουριστικής βιομηχανίας με στόχο να προάγει την γαστρονομική Ελλάδα μέσα από τα προϊόντα και την κουζίνα της.
Το ταξίδι Φέτος ξεκινά από την Ιταλία, στις 16 Φεβρουαρίου, 16/02 Μιλάνο, 17/02 Μπολόνια, 18/02 Πέζαρο, 24/02 Ρώμη, 25/02 Φλωρεντία, 26/02 Τορίνο, συνεχίζει στη Γερμανία 10-12/3, Γαλλία 17/03 Νανσύ, 18/03 Μπορντώ, 19/02 Λυών, 24-26/3 Σλοβακία , Βρετανία, Λονδίνο, Ρωσία και 15/4 Ουκρανία. 
Το concept: 4 Seasons Greece 
Η γαστρονομική ομάδα της Aldemar για το Sympossio 2015 προετοίμασε μία μαγειρική και γευστική εμπειρία που διατρέχει τις 4 εποχές του χρόνου, αναδεικνύοντας έτσι την εποχικότητα και την τοπικότητα της ελληνικής κουζίνας και τις διατροφικές συνήθειες που συναντώνται ανά εποχή και συνδέονται με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας. 
Η φιλοσοφία: Μαζί μπορούμε καλύτερα Προωθώντας την Ελλάδα, τα προϊόντα της και τον γαστρονομικό πολιτισμό της, μέσα από μία τέτοιου είδους βιωματική εμπειρία και μέσα από συνέργειες, δημιουργούμε θετική εικόνα για τη χώρα και -κυρίως- βιώσιμες ευκαιρίες στον τουρισμό αλλά και σε όλο το πλέγμα δραστηριοτήτων το οποίο τον περιβάλλει (παραγωγή, υπηρεσίες, εξαγωγές). 
Καλλιεργούμε το έδαφος στην εγχώρια αγορά και στην υπάρχουσα επιχειρηματική συμπεριφορά, μεταδίδοντας το μήνυμα πως «μαζί μπορούμε καλύτερα» να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδας προς τα έξω δημιουργώντας ταυτοχρόνως ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξή μας, με όχημα το φαγητό, το γαστρονομικό μας πολιτισμό, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. 
Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου