Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Διακρίσεις στο trip advisor για ελληνικά ξενοδοχεία!!!


- Πελάτες της KSD τα κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία!!!
- Πολλά συγχαρητήρια για τη διαφήμιση του ελληνικού Τουρισμού

Elite Amathus
Lindos Blu
Ανακοινώθηκαν από το trip advisor τα ξενοδοχεία με τις καλύτερες βαθμολογίες παγκοσμίως, τόσο σε επίπεδο ηπείρων, όσο και ανά αγορά ξεχωριστά, καθώς επίσης και ανά θεματική κατηγορία. 
TesoroBlu Hotel
Atrium Platinum
Στα 25 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης, περιλαμβάνεται το κορυφαίο Lindos Blu στη Ρόδο, ενώ στο ελληνικό top 25 πρώτο είναι πάλι το Lindos Blu, στην 9η θέση είναι το Elite Suites by Amathus Beach, στη Ρόδο, στη 10η θέση το Lindos Mare Hotel στη Ρόδο, στην 15η το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas στη Ρόδο και στην 16η θέση το Atrium Platinum Hotel, στην Ιξιά της Ρόδου. 
Επίσης, στα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία της Ελλάδας στην 5η θέση βρίσκουμε το Nana Beach,στο Ηράκλειο, στην 15 η θέση το Lindos Princess Beach Hotel, στην Ρόδο.
Στα κορυφαία ρομαντικά ξενοδοχεία στην
Lindois Princess
Nana Beach
Ευρώπη, στην 7η θέση βρίσκεται το Lindos Blu, καθώς και στην 17η θέση της κατηγορίας "Κορυφαία ξενοδοχεία πολυτελείας στην Ευρώπη".
Επίσης, στην κατηγορία "Κορυφαία ξενοδοχεία πολυτελείας στην Ελλάδα" στην 5η θέση βρίσκουμε το Elite Suites by Amathus Beach στη Ρόδο, στην 8η το Atrium Platinum Hotel στην Ιξιά της Ρόδου, στην 13η και στην 14η αντίστοιχα το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas στη Ρόδο και το TesoroBlu Hotel & Spa στην Κεφαλονιά.
Όλα αυτά τα ξενοδοχεία είναι πελάτες μας και αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων και πρώτα απ' όλα τα δικά μας.
Και καλύτερα του χρόνου!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου