Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

LE MONDE: Αποφοίτηση 2014 !!!


Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε σε λαμπρό κλίμα η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, στο κατάμεστο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών. Την έναρξη της τελετής αποφοίτησης, κήρυξε ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, Δρ. Χρήστος Πάλλης, καλωσορίζοντας τους χιλιάδες σπουδαστές και τις οικογένειές τους που πλαισίωσαν την εκδήλωση. 
Στην ομιλία του, εξήρε τον μείζονα ρόλο της τουριστικής εκπαίδευσης στην ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε με έμφαση στη συνεισφορά της LE MONDE, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, στην προώθηση και εξέλιξη του τουρισμού. 
 Όπως κάθε χρόνο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, τη βραδιά της αποφοίτησης βραβεύει διακεκριμένους εκπροσώπους από τον χώρο του τουρισμού, της φιλοξενίας και της γαστρονομίας. Φέτος, τιμήθηκαν για τη συμβολή τους ο Δρ. Χρήστος Πάλλης, Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. και ο κ. Ζιμπόπουλος Δημήτρης, Director of Training & Development του Intercontinental Athenaeum Hotel. 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE τίμησε και φέτος διακεκριμένους αποφοίτους που έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην προσωπική επαγγελματική τους διαδρομή. Για τη φετινή χρονιά, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους: Ανδρέα Λαγό, απόφοιτο μαγειρικής 2000, chef, συγγραφέα και δημιουργό του nomad chef, Μαριέττα Λαγουνάρη, απόφοιτη hotel management 2007, με επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα & πορεία και, Αθηναγόρα Κωστάκο, απόφοιτο μαγειρικής 2000, chef στο BILL & COO Luxury Boutique Hotel, στη Μύκονο. 
Για μια ακόμα χρονιά, βραβεύθηκαν εκπρόσωποι του τουρισμού και της φιλοξενίας, για τις συνθήκες πρακτικής άσκησης που προσέφεραν στους σπουδαστές. 
Για το καλοκαίρι του 2014, ξεχώρισε το Metropolitan Hotel και τα ξενοδοχεία Elounda Mare Relais & Chateaux και Costa Navarino. 
Τις τιμητικές διακρίσεις παρέλαβαν αντίστοιχα, η κ. Πέννυ Ζαγλαρίδου, General Manager, ο κ. Ηλίας Κοκοτός, Marketing Director Elounda S.A. Hotels & Resorts και η κ. Έλενα Γκίκα, Director of Human Resources. 
Επιπροσθέτως, στη φετινή τελετή αποφοίτησης, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στους συγγραφείς & καθηγητές, του νέου βιβλίου για ζαχαροπλάστες των εκδόσεων Les Livres du Tourisme, κκ. Κωνσταντίνο Χολέβα και Χάρη Ψιλόπουλο, καθώς και στους κ.κ. Ιωάννη Πατεστή και Γιώργο Κονόμο, για το νέο βιβλίο Έλεγχος & Κοστολόγηση για τουριστικές & επισιτιστικές επιχειρήσεις. 
Τέλος, ο Εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE βράβευσε όπως κάθε χρόνο τις εταιρείες ΙΟΝ, Κιουρτζόγλου, Μύλοι Λούλη, Agrino, Barilla, Friesland Campina, Kenwood και Unilever Food Solutions, για την υποστήριξη των εργαστηριακών μαθημάτων κατά τη χρονιά 2013 – 2014. Αφού ολοκληρώθηκε η απονομή πτυχίων και βγήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, οι απόφοιτοι αποχώρησαν, έχοντας αποκομίσει μια πολύ καλή εμπειρία και κατέχοντας τα εφόδια εκείνα που χρειάζονται για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. 
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους και τους θυμίζει ότι θα βρίσκεται πάντα πλάι τους για ό,τι χρειαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου