Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

890 ξενοδοχεία με 141.558 δωμάτια...


... βρίσκονται σε φάση σχεδιασμού και κατασκευής στην Ευρώπη!!!

Στην Ευρώπη, 890 ξενοδοχεία, στα οποία αντιστοιχούν 141.558 δωμάτια συνολικά, βρίσκονται σε φάση σχεδιασμού και κατασκευής, σύμφωνα με την έκθεση της STR, που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο του 2014. 
Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν έργα που βρίσκονται στο στάδιο του τελικού σχεδιασμού και της κατασκευής και καθόλου έργα τα οποία βρίσκονται εν αναμονή επιβεβαίωσης. 
Μεταξύ των αγορών, η ευρύτερη Περιοχή του Λονδίνου, εμφανίζει τα περισσότερα, με 17.919 δωμάτια. Έξι ακόμη αγορές παρουσιάζουν η κάθε μια περισσότερα από 2.000 δωμάτια: 
Η Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία (7.487 δωμάτια), το Μάντσεστερ, στην Αγγλία (4.362 δωμάτια), η Κεντρική Μόσχα, στη Ρωσία (3,563 δωμάτια), η Μείζων περιοχή στο Άμστερνταμ, της Ολλανδίας (3507 δωμάτια), η ευρύτερη περιοχή του Βερολίνου, στη Γερμανία (2.540 δωμάτια) και η ευρύτερη περιοχή του Μονάχου, επίσης στη Γερμανία (2.433 δωμάτια).
H STR Global παρέχει στους πελάτες -συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των οικονομικών συμβούλων και των προμηθευτών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας- πρόσβαση σε δεδομένα ξενοδοχείων και έρευνες με στοιχεία που καλύπτουν την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία/ Ειρηνικό και τη Νότια Αμερική. 
Η STR Global παρέχει μια μοναδική βάση δεδομένων με στοιχεία που αφορούν ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο και καλύπτουν καθημερινά και μηνιαία δεδομένα απόδοσης, προβλέψεις, την ετήσια κερδοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου