Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Αρωγοί της UNICEF Μεγάλη Βρεταννία και King George!!!


- 2η Ποδηλατοδρομία από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George που στηρίζει τη UNICEF

Tα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George, στο πλαίσιο των Ενεργειών Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης υποστηρίζουν το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Starwood EAME Road to Awareness (R2A) για τα Παιδιά. 
Το Road to Awareness είναι ένα πρόγραμμα της Starwood μέσω του οποίου Ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην Ευρώπη με διάφορες ενέργειες, προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα με σκοπό να ενισχύσουν το έργο της UNICEF. 
Γι’ αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι διοργάνωσαν με την βοήθεια μιας ομάδας εθελοντών συνεργατών των Ξενοδοχείων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την 2η Ποδηλατοδρομία, Road to Awareness – Athens 2014 την Κυριακή 16/11/2014, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για όλο το διάστημα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2014.
Κύριο μήνυμά: «… Και σε αυτή την ποδηλατοδρομία μια ομάδα ΞΑΝΑ τρέχει για καλό σκοπό. Συγκεντρώνουμε εθελοντικές εισφορές για τη UNICEF και τα Παιδιά του Κόσμου.» 
Την περσινή χρονιά ακολουθήθηκε μια διαδρομή προς τα νότια προάστια, περνώντας κάτω από την Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο και το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, σε μια διαδρομή 30 χλμ. Φέτος η διαδρομή ήταν προς τα βόρεια, περνώντας από την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και το Ολυμπιακό Στάδιο σε μια αντίστοιχη διαδρομή 32 χλμ. 
Σημείο συνάντησης ήταν η Πλατεία Συντάγματος απέναντι από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George και βασικοί στόχοι της εκδήλωσής  ήταν: 
1) η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην εταιρία και 
2) η υποστήριξη ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως αυτή του προγράμματος της Starwood για τη UNICEF. 
Και του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου