Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Η Χαλκιδική σε παρουσίαση στο Μιλάνο για προγράμματα σχολικού τουρισμού


Με θέμα στα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 21 Νοεμβρίου στην καρδιά του Μιλάνου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε μία παρουσίαση του προορισμού σε δημοσιογράφους, Tour Operators και Διευθυντές Σχολικών Μονάδων της Λομβαρδίας. 
Την παρουσίαση έκανε ο Ιταλός βραβευμένος δημοσιογράφος Gian Mario Marras ο οποίος επισκέφθηκε πριν από μερικές μέρες την Βεργίνα, την Πέλλα, τη Θεσσαλονίκη και την Αμφίπολη, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος για το Touring Club. 
Η παρουσίαση συνεχίστηκε με προβολή φωτογραφιών από τα ωραιότερα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από το φακό του Γιάννη Ζαρζώνη και video της περιοχής που ετοίμασε η Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας αποκλειστικά για την προσέλκυση σχολικού τουρισμού από την Ιταλία. Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάνει μία τόσο εξειδικευμένη παρουσίαση με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.
Η εκδήλωση είχε σαν στόχο να φέρει στην Κεντρική Μακεδονία εκπαιδευτικές εκδρομές μαθητών από την Βόρεια Ιταλία, αλλά και group για θεματικό τουρισμό, ειδικά αυτή την περίοδο όπου η Ιταλική αγορά αναζητά νέους προορισμούς. 
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής Γιώργος Μπρουτζάς βράβευσε την Elisabetta Canoro δημοσιογράφο του Milano Dabere & Marko Polo και έδωσε συνεντεύξεις σε δύο τηλεοπτικά μέσα του Μιλάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου