Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Μας πρόλαβε ο φίλος μας ο...


...λομπίστας όσον αφορά την "παύση" του Γιάννη Πυργιώτη!!! 

Επειδή μας ρωτήσατε για την "αυτοδίκαιη παύση" του Γιάννη Πυργιώτη και επειδή δεν προλάβαμε να το γράψουμε, αφού μας πήρε την πρωτιά ο λομπίστας, δείτε την ανάρτησή του, η οποία είναι απολύτως ακριβής. 
Μόνη παρατήρηση ότι οι νέες αρμοδιότητες θα είναι περισσότερες από τις προηγούμενες, πλην όμως δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη στο ΦΕΚ για να δούμε αναλυτικά τι και πως.
Το ρεπορτάζ έχει ως εξής: 
"Α και επειδή μας ρωτάτε συνεχώς και επιμόνως, όχι δεν φεύγει ο Γιάννης Πυργιώτης. Δεν παραιτήθηκε, δεν τον έπαυσαν, δεν τον φεύγουν, ούτε κάτι άλλο τέτοιο. 
Η απόφαση περί «αυτοδίκαιης παύσης» βγήκε τυπικά επειδή απλώς... ...άλλαξαν ονομασία ορισμένες θέσεις Γενικών Γραμματέων της κυβέρνησης, με τους νέους οργανισμούς των Υπουργείων.Από Γενικός Γραμματέας Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων, έγινε Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης. Επομένως έπρεπε να παυθεί ως γ.γ. παλαιότερης ονομασίας και θα τοποθετηθεί ως γ.γ. νέας ονομασίας («αθάνατο ελληνικό δημόσιο»...).
Και ναι, τις υπογράφει και ο πρωθυπουργός αυτές τις αποφάσεις, διότι σε αυτόν υπάγονται οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου