Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Φθινοπωρινές προσφορές από King George και Μεγάλη Βρεταννία


Αποχαιρετώντας πια για τα καλά το καλοκαίρι, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George καλώσορίζουν τις φθινοπωρινές μέρες με πολλά νέα και ξεχωριστά δρώμενα! 
Κερκυραϊκό Μενού 
Για τους λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας το εστιατόριο Tudor Hall στον 7ο όροφο του King George σας υποδέχεται με σκοπό να σας μυήσει στις μυρωδιές και γεύσεις της κοσμοπολίτισσας Κέρκυρας. Με οδηγό τον Κερκυραίο Chef de cuisine Αλέξανδρο Κοσκινά, αφεθείτε στην μαγεία μίας διαφορετικής πλευράς της Ελλάδος με πολλές βενετσιάνικες επιρροές. 
Homemade Ravioli 
Στο GB Roof Garden στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, , ο σεφ Αστέριος Κουστούδης ταξιδεύει βόρεια, στην αγαπημένη μας Ιταλία και επιλέγει να μας παρουσιάσει διαφορετικές μορφές ενός από τα πιο γνωστά πιάτα, τα Ραβιόλι. 
Πρόκειται για ένα πιάτο που δεν λείπει από καμία σημαντική περίσταση στα σπίτια των Ιταλών και τους συντροφεύει στην χαρά του γάμου, της βάφτισης ή στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Tip: Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για το γλυκό.
Mythic Dry 
Μία από τις πιο κλασικές σκηνές του Hollywood είναι ο James Bond να απολαμβάνει ένα martini. Σε όλες τις ταινίες του, όποιος Χολιγουντιανός star και να τον υποδυόταν είχε πάντα μία σταθερά, τοMartini του. 
Επισκεφθείτε μέχρι τέλη Νοεμβρίου το βραβευμένο από το περιοδικό Forbes, Alexander’s Bar του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και αισθανθείτε και εσείς πράκτορας 007, απολαμβάνοντας το Martini σε πέντε μορφές υπερ-παραγωγή. 
Cigar Flavours 
Για όσους αναζητούν το συνδυασμό εκλεκτού κοκτέιλ και πούρου, επισκεφθείτε από σήμερα το αποικιοκρατικού στυλ Alexander’s Cigar lounge στον 1ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και θα σας αποζημιώσει. 
Η ειδική ομάδα των εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων barmen δημιούργησαν μία ολοκαίνουρια λίστα με κοκτέιλ, ειδικά επιμελημένα για να δένουν απόλυτα με την γεύση ενός εξαιρετικού πούρου. 
Tip: Ενημερώστε τους ειδικούς για τις προτιμήσεις σας και θα δημιουργήσουν τον δικό σας συνδυασμό πούρου – κοκτέιλ. 
Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Το ξενοδοχείο King George, του οποίου τον έλεγχο έχει η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., θα διαχειρίζεται επίσης η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. 
Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1,162 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 171.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, , Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft®, ElementSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου