Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και η FTI στο ελληνικό "πάρτυ" για το 2015


- 25% αύξηση πωλήσεων στην Ελλάδα!!!

- Η FTI εστιάζει την προσοχή της στην ελληνική ηπειρωτική χώρα  
- Περισσότερες επιλογές και προσφορές για μεμονωμένους πελάτες το καλοκαίρι του 2015. 
- Οικονομικό έτος 2013/14: Aύξηση των πωλήσεων κατά 15% στο ποσό των 2.4 δις Ευρώ. 
-  Ελλάδα: Η Αττική και η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της FTI. 
- Τουρκία: Περισσότερα μικρά ξενοδοχεία για τον αυξανόμενο τουρισμό στα τουρκικά παράλια. - - Μείωση έως και 40% στη συνολική τιμή ταξιδιωτικών πακέτων  

Την "τιμητική" της είχε η Ελλάδα στην κεντρική παρουσίαση του προγράμματός της για το 2015 που έκανε στο Μόναχο η FTI. Αξίζει να σημειωθεί η αύξηση των πωλήσεων της  FTI κατά 15% συνολικά, όσο και για τον ελληνικό προορισμό κατά 25%!!!. 
Στα αξιοσημείωτα για την Ελλάδα:
- η διαφοροποίηση του προϊόντος στην Ελλαδα για το 2015 με έμφαση πέραν των παραδοσιακά μεγάλων προορισμων Κρήτης, Ρόδου, Κω και Κέρκυρας στην Αττική, την Πελοπόννησο και τη Χαλκιδική. 
- ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα ειδικά πακέτα για την Αττική, με το δε πακέτο 7 ημερών σε Αθήνα και Πόρο να κλέβει την παράσταση. 
Υπενθυμίζεται ότι όπως σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά, το FTI Group έχει επενδύσει στην Ελλάδα και από το τέλος του 2012 εχει ιδρύσει την Meeting Point Hellas, η οποία και σαν γραφείο εισερχόμενου τουρισμού υποστηρίζει το FTI Group, αλλά και άλλους Tour Operator απο την ευρωπαϊκή αγορά.
Η FTI λοιπόν επεκτείνεται το καλοκαίρι του 2015 στην Αττική και την Πελοπόννησο. Νέοι προορισμοί και ο συνδυασμός νησιών με διανυκτέρευση στην Αθήνα παρέχουν περισσότερες επιλογές.
Στη Χαλκιδική αυξάνονται τα ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας στο νέο χαρτοφυλάκιο.

Η παρουσίαση
Η Ελλάδα έχει μια συνεχή αύξηση δημοτικότητας μεταξύ των πελατών του FTI Group. Από τα μεγάλα νησιά-θέρετρα ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι η Ρόδος, η Κρήτη και η Κώς, για τους επισκέπτες. «Η Ελλάδα απέδειξε το περασμένο καλοκαίρι οτι είναι μαγνήτης τουριστών. Η αύξηση των επιβατών, κατά την τελευταία μετρηση του καλοκαιριού, ήταν 25 τοις εκατο πιο πανω σε σχέση με πέρυσι και έχει υπερβεί κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Οι επισκέπτες μας εδείξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλη την περιοχή της Αττικής και της Πελοποννήσου, περιοχές οι οποίες προστέθηκαν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα του 2014» κατέληξε σαν θετικό συμπέρασμα ο κ. Ralph Schiller, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.
Οι λόγοι φαίνεται κατα τον κο Schiller είναι ο συνδυασμός πολλαπλών επιλογων για τους ταξιδιώτες: «Οι προορισμοι αυτοι αποδεικνυονται οτι ειναι καλοι για συνδυασμό διακοπων που περιλαμβανουν περιηγηση πολιτιστικη, περιηγηση σε απαραμιλλες φυσικες ομορφιες και τελος μια περιηγηση στην πόλη των Αθηνων, μια πολυβοη μητρόπολη».
Επίσης στην επόμενη σεζόν, ο Tour Operator επικεντρώνεται περισσότερο στα παραλια της Αθήνας και της γειτονικής Πελλοπονήσου. Σε συνολικά 24 σελίδες, σε περίοπτη θεση στην αρχη του καταλογου, η FTI παρουσιάζει τους ανωτερω προορισμους.
Επισης προστιθονται στο προγραμμα του 2015 τα θέρετρα της Αναβύσσου και του Σουνίου, μεταξύ άλλων, και το πέντε αστέρων Cape Sounio Grecotel Resort.
Στην Πελοπόνησσο υπάρχουν ποικιλόμορφα νέα καταλλύματα στην περιοχή Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι.
Επιπλέον, η FTI προσφέρει μια μεγαλύτερη επιλογή ξενοδοχείων τριών αστέρων στο Τολό, η οποία είναι για τους επισκέπτες ενδιαφέρουσα για το προσεχες καλοκαιρι ακομη και μεχρι και τον Νοέμβριο. Εικονες απο το πλούσιο παρελθόν της Ελλάδας, όμορφα αξιοθέατα και μέρη προσφέρει η ημερήσια εκδρομή στην «Επίδαυρο, Μυκήνες – Ναύπλιο» η οποία ξεναγει τους συμμετέχοντες σε δύο τοποθεσίες Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και στην πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας, το Ναύπλιο. Η FTI παρέχει διαμονή υψηλής ποιότητας για πρώτη φορά στο νησί του Πόρου, στο Σαρωνικό Κόλπο, οπως το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Sirene Blu Resort. Το 7ημερο πακετο «Rendezvous στις παραλιες των Αθηνων και του Πόρου» προσφέρει εναν ιδανικο συνδυασμο της ζωντανης Αθηνας και ειδυλιακου νησιου του Πόρου. Τα κυριότερα σημεία του πακέτου περιλαμβάνουν μια κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικο, όπου εκτός από τα μαθηματα συρτακι ο επισκεπτης μπορει να επισκεφθει και την την ‘Υδρα – το νησί χωρίς αυτοκίνητα. Οι πελάτες της FTI θα εχουν πρόσβαση στην Αττική και στα νοτιοανατολικά θέρετρα της Πελοπονήσου απευθείας απο το αεροδρομιο των Αθηνων. Η FTI πετάει με την Aegean Airlines & τους συνεργάτες της “Air Berlin Group” καθημερινά απο 8 πόλεις της Γερμανίας καθώς και από τη Βιέννη, τη Ζυρίχη και τη Γενεύη προς στην ελληνική πρωτεύουσα. Οι συνδέσεις συμπληρώνονται με πτήσεις προς την Καλαμάτα. Η Χαλκιδική και η Ολυμπιακή Ακτη βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο για το καλοκαίρι του 2015. Η FTI επεκτείνεται στην περιοχή με υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. «Η Βόρεια Ελλάδα ζει αυτό το καλοκαίρι μια αναγέννηση. Αναμένουμε ότι η ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται το επόμενο έτος. Ως εκ τούτου, έχουμε αυξήσει την δυναμικότητα μας, ιδιαίτερα σε ανωτερης ποιοτητας ξενοδοχεια,» εξηγεί ο Ralph Schiller.
Συνολικά, ο Tour Operator αυξάνει τον αριθμότων καταλυμάτων στην περιοχή κατά 20%.
Σημειώνεται ότι η FTI έχει επεκτείνει το πρόγραμμα της σε όλες τις χώρες για το καλοκαίρι του 2015 και σε όλους τους τομείς.

Στην Ελλάδα εστιαζει η FTI την προσοχή της στην περιοχή της Αττικής και της Πεολοποννησου.
Στη Βόρεια Αμερική η FTI περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της πολυτελή ξενοδοχεία σε φυσικά πάρκα και τη Φλόριντα, που ανακυρήχθηκε ως "Highlight of the Year". Στα τουρκικά παράλια , η FTI παρουσιαζει ενα εξειδικευμενο πρόγραμμα ξενοδοχείων με πολυτελείς βίλες σε όλους τους προορισμούς.
Η Premium μάρκα «Gold by FTI» γιορτάζει την πέμπτη επέτειο της με ξενοδοχεία Βoutique, μεταξύ άλλων στο Sylt Γερμανίας, και έχει ακόμη περισσότερες επιλογές για τους ταξιδιώτες Gold στο πρόγραμμα Ευρώπης. Το FTI συνεχίζει να αναπτύσσει τους βασικούς στόχους του στην περιοχή της Ανατολης και στα Κανάρια Νησιά. Με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματος, ο όμιλος FTI παρουσιάζει στο Μόναχο τα στοιχεία για το οικονομικό έτος 2013/14. Από 1η Νοεμβρίου 2013 έως τις 31 Οκτωβρίου 2014, η εταιρεία κατέγραψε πωλήσεις της ταξεως των €2.4 δις (τιμολογούνται € 3.4 δις).
Σε σύγκριση με το περασμένο έτος και του ποσού των 2,1δις Ευρώ η φετινη χρονια ειναι ισοδύναμη με αυξηση κατα 15% των εσόδων της. 
Τα τελευταία στοιχεία συμπεριλαμβάνουν ακομα και τα έσοδα από όλες τις θυγατρικές εταιρίες του FTI GROUP, της Meeting Point International (DMC), FTI Touristik, BigXtra, 5vorFlug, FTI, FTI Ελβετίας, FTI Voyages στη Γαλλία και την Youtravel στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πωλησεις της FTI στη Γερμανια αυξήθηκε κατά 9%.  

Οι καλύτεροι προορισμοί καλοκαιριού 2014 και χειμώνα 2014/15 
Το καλοκαίρι 2014 συμειώνει η FTI αύξηση πωλήσεων και τζίρου κατά 14% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Συγκεκριμένα, η ζήτηση στη Μεσόγειο επικεντρώθηκε στην Ελλάδα, την Αίγυπτο, τη Τουρκία και τα Κανάρια Νησιά. Οι long haul προορισμοί ήταν πολύ επιτυχημένοι, συμπεριλαμβανομένων του Ομάν και του Ινδικού Ωκεανού. Μεταξύ των οδικων διακοπων ξεχώρισε θετικά η Γερμανία.
Η τρέχουσα χειμερινή σεζόν είναι σε εξέλιξη με θετικά πρώτα αποτελέσματα.  

Αίγυπτος: Μεγάλη προσφορά από τον ηγετη της αγορας 
Με 217 σελίδες παρουσιάζει η FTI το πρόγραμμα της με τα ξενοδοχεία στην Αίγυπτο, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά με περισσότερο από το 30% του συνολικού μεριδίου στην αγορά. "Η υποστήριξη και δεσμευση μας στη αγορα, κατά τη διάρκεια της προσφατης δυσκολης περιοδου, ήδη δείχουν θετικά αποτελέσματα. Έχουμε καταγράψει στο τρέχον οικονομικό έτος, που λήγει στο τέλος του χρόνου, αύξηση στις στις αφίξεις και στις πωλήσεις, ιδιαίτερα στις περιοχές Hurghada και Marsa Alam, "εξηγεί ο Dietmar Gunz. Η FTI από την αρχή του εκδημοκρατισμού στην χώρα είχε επεκτεινει το πρόγραμμα της στην Αίγυτπο και είχε μεγαλώσει σημαντικά. Το καλοκαίρι του 2015 οι πελάτες της FTI θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 71 πτήσεις ανά εβδομάδα από 20 συνολικά αεροδρόμια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας, συμπεριλαμβανομένων των απευθείας πτήσεων προς το Λούξορ και στη συνέχεια ανταπόκριση προς την Χουργκάδα. Σε δικό της ετήσιο φυλλάδιο με εμφάνιση lifestyle περιοδικού παρουσιαζει η FTΙ τα ταξίδια στο Νείλο. Τους επισκέπτες της FTI περιμένουν ανάλογα τέσσερα, έξι ή και επτά πλοία πέντε αστέρων με ενδιαφεροντα προγράμματα. Εκτός από την κλασική 7ημερη κρουαζιέρα, προσφερεται επίσης από μίνι κρουαζιέρα εως και δυο διαφορετικα πακετα roundtrips , μέχρι διακοπές σε παραθαλασσια καταλύματα, όπως το εξαιρετικό El Guna Resort. Το «Dine Around», η επιλογες διατροφης σε διαφορετικά εστιατόρια, ως μια εξέλιξη του κλασικού All Inclusive, τιθεται απο την FTI ως στόχος για όλα τα ξενοδοχεία με ανάλογη υποδομή.  

Ελλάδα: Περισσότερη επικέντρωση σε Αττική και Πελοπόννησο  
Από τα μεγάλα νησιά-θέρετρα ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι η Ρόδος, η Κρήτη και η Κώς, για τους επισκέπτες. «Η Ελλάδα απέδειξε το περασμένο καλοκαίρι οτι είναι μαγνήτης τουριστών. Η αύξηση των επιβατών, κατά την τελευταία μετρηση του καλοκαιριού, ήταν 25 τοις εκατο πιο πανω σε σχέση με πέρυσι και έχει υπερβεί κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Οι επισκέπτες μας εδείξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλη την περιοχή της Αττικής και της Πελοποννήσου, περιοχές οι οποίες προστέθηκαν για πρωτη φορα στο πρόγραμμα το 2014» κατέληξε σαν θετικό συμπέρασμα ο κος Ralph Schiller, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. Οι λόγοι φαίνεται κατα τον κο Schiller είναι ο συνδυασμός πολλαπλών επιλογων για τους ταξιδιώτες: «Οι προορισμοι αυτοι αποδεικνυονται οτι ειναι καλοι για συνδυασμό διακοπων που περιλαμβανουν περιηγηση πολιτιστικη, περιηγηση σε απαραμιλλες φυσικες ομορφιες και τελος μια περιηγηση στην πόλη των Αθηνων, μια πολυβοη μητρόπολη». Επίσης στην επόμενη σεζόν, ο Tour Operator επικεντρώνεται περισσότερο στα παραλια της Αθήνας και της γειτονικής Πελλοπονήσου. Σε συνολικά 24 σελίδες, σε περίοπτη θεση στην αρχη του καταλογου, η FTI παρουσιάζει τους ανωτερω προορισμους.  

Βόρεια Αμερική:  
ΗΠΑ μεγαλύτερο πρόγραμμα για μεμονομένους τουρίστες (individual) 
Το καλοκαίρι του 2015 εστιάζει η FTI ακόμη περισσότερο στις ατομικές απαιτήσεις του επισκέπτη με βελτιωμένο πρόγραμμα: Εκδρομές με ενοικίαση αυτοκινήτου ακόμα πιο ευέλικτες, χάρη σε διάφορους συνδυασμούς. Σαν "Highlight of the Year" ανακυρησσει η FTI τον νομό της Φλόριντα και παρουσιαζει νέα πακέτα όπως "διακοπές στην παραλία για όλες τις ηλικίες" και τον γύρω ταξιδίου με ενοικίαση αυτοκινήτων "Παραλίες Φλόριντα" υποστηρίζοντας λιγότερο γνωστούς προορισμούς, όπως τη New Smyrna Beach, το Anna Maria Island ή την περιοχή Crystal River. Επίσης ειδικεύεται η FTI σε υψηλής ποιότητας καταλύματα σε εθνικά πάρκα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο The Ahwahnee στο Εθνικό Πάρκο Yosemite στην California, καθώς και το πολυτελές θέρετρο Amangiri κοντά στη λίμνη Powell, το οποίο αρχιτεκτονικά ενσωματώθηκε εντυπωσιακά στο φαράγγι South-Utah. Ακόμη και με περιηγήσεις με λεωφορείο στις Ηνωμένες Πολιτείες, η FTI επεκτεινει τη σειρά με νέες περιηγήσεις και συμπληρώνει το κλασικό πακετο με ελκυστικές επιλογές κράτησεων. "Ο πελάτης θέλει σήμερα προσφορές για τις ανάγκες του," δήλωσε ο Ralph Schiller.  

Τουρκία:  
Πιο μικρά ξενοδοχεία για τον αειφόρο τουρισμό στα Τουρκικά παράλια. Εκτός από τo σταθερό πρόγραμμα η FTI επεκτεινεται στην Κωνσταντινούπολη και στην τουρκική ριβιέρα, στα παράλια του Αιγαίου, με νέες ατομικές προσφορές. Η FTI έχει επεκταθεί στην ποικιλομορφή διαμονή και προσθετει παράλληλα με υψηλής ποιότητας θέρετρα και πιο μικρά, ιδιωτικά boutique ξενοδοχεία στο πρόγραμμα. "Τα τούρκικα παράλια βιώνουν μια αναγέννηση μεταξύ των τουρκικών προορισμών διακοπών. Ενισχύουμε την μακροχρόνια υποστήριξη μας το καλοκαίρι του 2015, "εξηγεί ο Dietmar Gunz. Νέα στο πρόγραμμα, είναι το διατηρητέο ορεινό χωριό Sirince στην Κουσάντασι. Με το ξενοδοχείο Güllü Konaklari του ομίλου Marti προσφέρει η FTI σε λάτρεις του τόπου ένα είδος καταφυγιου με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ένα από τα καταλύματα του ομίλου Marti είναι το πέντε αστέρων «Marti Hemithea» στο Μαρμαρα με πανέμορφη βεράντα, ιδιόκτητο ζαχαροπλαστείο και σχολή ιστιοπλοΐας. Στον τομέα των ξενοδοχείων «Resorts» προστίθενται μονάδες πέντε αστέρων στο χαρτοφυλάκιο της, ανεβάζοντας το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών, όπως το Sunis Efes Royal Palace στο Özdere. Η ευρεία επιλογή ξενοδοχείων συμπληρώνεται από την πολιτιστική και φυσική προσφορά για τους εξερευνητές. Έτσι είναι η περιοδεία "Συναρπαστικό Δυτικό Αιγαίο" για παράδειγμα με διανυκτέρευση στο αποκλειστικό FTI πέντε αστέρων ξενοδοχείο Efesus Princess. Η πρόσβαση των τουριστών επιτυγχανεται το καλοκαίρι μέσω των αεροδρομιων στη Σμύρνη, το Bodrum και το Dalaman. Η αεροπορική εταιρεία SunExpress πετάει από Απρίλιο μέχρι Νοέμβριο καθημερινά από ολα τα μεγάλα αεροδρόμια της Γερμανίας, καθώς και αρκετές φορές την εβδομάδα από τη Βιέννη, τη Βασιλεία και Ζυρίχη. Επιπλέον, η FTI προσφέρει πτήσεις με την Condor και τις Τουρκικές Αερογραμμές στην Κωνσταντινούπολη.  

“Gold by FTI”:  
Περισσότερα boutique ξενοδοχεία και προσφορές για την 5η επέτειο του το καλοκαίρι 2015 Η Gold by FTI γιορτάζει το Νοέμβριο τα πέμπτα του γενεθλια της και μοιράζεται τη χαρά της με τους πελάτες της: Όποιος κάνει κράτηση μεταξύ της 11 Νοεμβρίου και 13 του Δεκεμβρίου 2014 απολαμβάνει έκπτωση στις τιμές διανυκτέρευσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία από τον τρέχοντα ετήσιο κατάλογο "weitgereist" και "naheliegend". Η προσφορά ισχύει, μεταξύ άλλων, στα πέντε αστέρων ξενοδοχεία Althoff Grandhotel Schloss Bensberg στην περιοχή Βergisch-Gladbach και Bohemia Suites & Spa στην Γκραν Κανάρια. Νέα boutique ξενοδοχεία βελτιώνουν το πρόγραμμα της Ευρώπης. Για πρώτη φορά περιλαμβάνεται ο προορισμός Sylt με το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Stadt Hamburg στο Westerland. Ενα πιο μικρο ξενοδοχείο πολυτελείας στο Kitzbühl και νέo για το Gold by FTI είναι το Tennerhof με 39 δωμάτια και σουίτες. Μια συμβουλή για όσους αναζητούν ηρεμία και gourmet είναι το boutique ξενοδοχείο Il Pellicano με εστιατόριο που κατέχει 2* Michelin και ένα μεγάλο πάρκο στη Τοσκάνη.  

Ανάπτυξη του προγράμματος στην Μεση Ανατολή και στις Κανάριες Νήσους  
Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν από Σεπτέμβριο 2013-Ιούνιο 2014 η FTI συνεχίζει να ενισχύει τη δομή της στο Σαλαλάχ του Ομάν. Περίπου 8.000 επισκέπτες ανακάλυψαν με την FTI την περιοχή. Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα το καλοκαίρι η FTI είναι και στη νέα σαιζόν ο μοναδικός Tour Operator που ξεκιναει τον Σεπτέμβριο του 2014, με charter πτήση στο Σαλαλάχ. Η FTI πετάει μέσω της αεροπορικής εταιρίας SunExpress σε εβδομαδιαία βάση από το Μόναχο, Στουτγάρδη, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ και το Βερολίνο Tegel και από την Ζυρίχη στην Ελβετία, μέσω Σμύρνης. Επίσης, από τώρα μέχρι το τέλος των διακοπών των Χριστουγέννων πετάει από Λειψία και θα προστεθεί μια δεύτερη πτήση από Φρανκφούρτη τον Ιούνιο του 2015. Στις δύο νέες αυτές συνδέσεις πετάει η SunExpress μέσω Αττάλειας με σύντομη στάση ανεφοδιασμού, χωρίς να αλλάζει ο επιβάτης την πτήση. «Η διάρκεια της πτήσης αντιστοιχεί σχεδόν στον χρόνο της απευθείας πτήσης, γεγονός που καμία άλλη αεροπορική εταιρεία δεν προσφέρει αυτή την υπηρεσία εως σήμερα», λέει ο Dietmar Gunz, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. Το Ομάν είναι ισχυρό μέρος του κατάλογου του Orient, στο οποίο επίσης βρίσκονται και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ. Το Ras Al Khaimah λάμπει με τα νέα πέντε αστέρων ξενοδοχεία στο Marjan Island, όπως με το Rixos Bab Al Bahr, το Marjan Island Resort & Spa και επεκτείνει την προσφορά του για τις οικογένειες και τους λάτρεις της πολυτέλειας. Στα Κανάρια Νησιά καλοσωρίζει, σε λιγότερο από τρείς εβδομάδες, το FTI GROUP τους επισκέπτες του σε τρία πλήρως ανακαινισμένα ξενοδοχεία, που συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα του από το καλοκαίρι του 2014. Στο Playa del Ingles στην Γκραν Κανάρια ανοίγουν τα δύο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχεία Bronze Playa και Playa Bonita, στο Corralejo στη Φουέρτεβεντούρα το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Bahia de Lobos. Με αυτές τις κινήσεις έρχετε η FTI πιο κοντά στον μακροπρόθεσμο στόχο της, για αύξηση της κατηγορίας των τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείων, ειδικά στους Καναρίους Νήσους και ιδιαίτερα στην Γκραν Κανάρια. Πρωτοποριακή προσφορά της FTI το καλοκαίρι είναι πακέτα πεζοπορίας οκτώ ημερών στα νησιά Fuerteventura, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη. Τα καθημερινά δρομολόγια επιτρέπουν στον επισκέφτη κάθε ευελιξία στο να φθάσει τα νησιά έχοντας την ευκαιρία να ταξιδεύψει από 15 γερμανικές πόλεις.  

Καλοκαίρι 2015: Εξέλιξη τιμών και εκπτώσεις για προκρατήσεις 
Συνολικά οι τιμές παραμένουν, κατά μέσο όρο, σταθερές για το ερχομενο καλοκαίρι.
Εξοικονόμηση τιμών εξασφαλίζουν όσοι κάνουν προκράτηση καθώς και άλλες οικονομικές ευκαιρίες επιτρέπουν την έκπτωση εως 40% στο συνολικό κόστος του πακέτου.
Η FTI προσφέρει τρία επίπεδα προκρατησης:
Οι κρατήσεις «Top Early» σε επιλεγμένα ξενοδοχεία που συνήθως ισχύει για κρατήσεις μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015 και επιτρέπει την εξοικονόμηση μέχρι 35%. «Super Early» έκπτωση είναι κυρίως διαθέσιμη μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015, και προσφέρει εξοικονόμηση έως και 30%.
Έκπτωση μέχρι 20% υπάρχει σε περισσότερα από το 80% των ξενοδοχείων, μέχρι τις 30 Απριλίου 2015. Ιδιαίτερα ελκυστικές για οικογένειες, είναι οι εκπτώσεις για παιδιά: σε μικρότερη ηλικία απο αυτη των έξι ετών, η έκπτωση της τιμής διανυκτέρευσης φτάνει σε πολλές περιπτώσεις το 100%. Υπάρχουν διαφορετικά είδη εκπτώσεων όπως μέχρι €100 για προκρατησεις σε επιλεγμένες πτήσεις, μπόνους διανυκτερευσεων και FTI μπόνους έως €40 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
Οι διάφορες εκπτώσεις μπορούν να συνδυαστούν με περισσότερα από τα μισά ξενοδοχεία των πακέτων της FTI.  

FTI Family: Νέα ξενοδοχεία για οικογένειες σε αγαπημένους προορισμούς 
 Η FTI επεκτείνει την γκάμα ξενοδοχείων του ειδικά για οικογένειας σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως στους Καναρίους Νήσους και την Ελλάδα. Επιπλέον, ο Tour Operator θα παρέχει 100% έκπτωση για το πρώτο παιδί.
Η FTI παρουσίασε σε μικρούς και μεγάλους με τον κατάλογο των 278 σελίδων τις καλύτερες οικογενειακές δραστηριότητες σε 19 χώρες με 190 ξενοδοχεία. "Το ερχόμενο καλοκαίρι θέλουμε να προσφέρουμε μια ειδική υπηρεσία στις οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά: Πλεονεκτήματα ειδικών τιμών και προσφορές με 100% έκπτωση, οι οποίες θα καλύπτουν τις ανάγκες των οικογενειών" δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ralph Schiller.
Χαρακτηριστικό για τα ξενοδοχεία στον κατάλογο για τις οικογένειες είναι η προσφορά σε οικογενειακά δωμάτια, ειδικές εγκαταστάσεις για παιδιά και γονείς. Νέα τάση για οικογένειες είναι τα Κανάρια Νησιά, όπου η FTI πρόσφατα πρόσθεσε έντεκα ξενοδοχεία στον κατάλογο «FTI Family» για οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, το τεσσάρων αστέρων all-inclusive Iberostar Playa Gaviotas στην Fuerteventura με ολοκληρωμένη φροντίδα παιδιών στην παραλία όνειρο της Jandia και το All-Inclusive θέρετρο HL Paradise Playa Blanca στη Lanzarote με το δικό του «υδάτινο πάρκο» - συμπεριλαμβανόμενο στην τιμή - και με ξεχωριστά υπνοδωμάτια για τους γονείς.
Επίσης, νέο στο πρόγραμμα για την Ελλάδα είναι το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Aquis Marine Resort στην Κω με «παιδικό παράδεισο» και θαλάσσιο πάρκο, καθώς και στην ηπειρωτική Ελλάδα, μια ώρα με το αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη, τα Sani Resorts.
Τα Sani βρίσκονται σε ένα πάρκο 400 στρεμμάτων ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και με τα δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων, το Sani Beach Hotel & Spa και το Sani Beach Club & Spa για πρώτη φορά εκπροσωπούνται στον κατάλογο «FTI Family». Η λευκή αμμώδη παραλία τους μοιάζει σχεδόν με Καραϊβική.
Στην Κροατία παραμενει το All-Inclusive Resort Pine Beach το οποίο είναι πραγματικά ξεχωριστό: μικρές καλύβες από άχυρο σε πολυνησιακό στυλ μαγεύουν με μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην άνετη πεζοδρομημένη περιοχή. Η παιδική λέσχη με γερμανόφωνη φροντίδα των παιδιών κατά τις πρωινές ώρες και το απόγευμα, βρίσκεται σε ενα ειδικά σχεδιασμένο κτίριο για τους μικρούς επισκέπτες, που περιβαλλεται από κήπους και παιδικές χαρές. Στην Γερμανία, οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν στο πάρκο Phantasialand-Brühl το ξενοδοχείο Matamba, σε αφρικάνικο στυλ ακριβώς δίπλα στο πάρκο. Με έξι θεματικες περιοχές το πάρκο παρέχει συναρπαστική διασκέδαση και εντυπωσιακές παραστάσεις.
Στον ανέκαθεν δημοφιλή προορισμό οικογενειών, την Αίγυπτο, περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της FTI στην Χουργκάντα το τεσσαρων αστέρων ξενοδοχείο Desert Rose. Ένα μικρό θαλάσσιο πάρκο και η ρηχή, αμμώδη λιμνοθάλασσα εγγυούνται στους μικρούς πελάτες μεγάλη διασκέδαση. Θετική συνέπεια στις δαπάνες διακοπών είναι η 100% έκπτωση στις τιμές ξενοδοχείων για το πρώτο παιδί, γεγονός που ισχύει για σχεδόν όλα τα παραθαλάσσια ξενοδοχεία από το Family κατάλογο.
Ο κανόνας αυτός εφαρμόζεται ανάλογα με το ξενοδοχείο για παιδιά έως και 17 ετών. Έτσι, τουλάχιστον ένα παιδί στο πακέτο είναι δωρεάν – ανεξαρτήτως ποια χρονική περίοδο θα ταξιδεύει η καθε οικογένεια. Στην κράτηση ταξιδίων μακρινών αποστάσεων είναι το εισιτήριο Rail & Fly για το τρένο προς το αεροδρόμιο δωρεάν για όλη την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου