Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Tο πρώτο 787-9 Dreamliner..


... της Etihad Airways

Η Etihad Airways και η Boeing γιόρτασαν την παρουσίαση του πρώτου 787-9 Dreamliner της εταιρείας σε μια ολονύκτια εκδήλωση στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. 
Το εξωτερικό κέλυφος του αεροσκάφους της Etihad Airways με τα καινούρια χαρακτηριστικά «Όψεις του Άμπου Ντάμπι», παρουσιάστηκε στο Αμβούργο, της Γερμανία αυτή την προηγούμενη εβδομάδα. 
Ο κ. James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των γκρουπ των αεροπορικών εταιριών της Etihad Airways, δήλωσε «Η αεροπορική εταιρεία είναι υπερήφανη που είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες στον κόσμο για το B787 Dreamliner». 
«Έχουμε επιβεβαιωμένες παραγγελίες για περισσότερα από 100 αεροσκάφη Boeing ευρύας ατράκτου, που περιλαμβάνουν 41 αεροσκάφη 787-9 και 30 αεροσκάφη 787-10». 

«Ο νέος μας στόλος αεροσκαφών B787 θα υπερβεί τις προσδοκίες εξυπηρέτησης των επιβατών για την αεροπορική βιομηχανία, προσφέροντας τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και επιλογής σε όλες τις κατηγορίες των υπηρεσιών ανεξαρτήτως θέσεως». Ο κ. Ray Conner, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Boeing Commercial Airplanes, δήλωσε: «Η Etihad Airways είναι μία από τις πιο καινοτόμες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου και είμαστε περήφανοι που έχουμε την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά τους στο Dreamliner». 
Το πρώτο Boeing 787-9 της Etihad Airways είναι προγραμματισμένο να παραδοθεί το Δεκέμβριο του 2014, περισσότερα από 40 διεθνή δρομολόγια έχουν καταγραφεί για μελλοντικούς προορισμούς του Dreamliner. 
Το αεροσκάφος θα λειτουργήσει αρχικά μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Ντίσελντορφ και μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Ντόχα. Υπηρεσίες προς Μπρίσμπεϊν, Βομβάη, Μόσχα και Ουάσινγκτον θα ακολουθήσουν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015. 
Η Etihad Airways έχει βελτιώσει επίσης τις προσφερόμενες υπηρεσίες για το B787 βασιζόμενη σε εκτενή έρευνα επιβατών, με βελτιώσεις και στους τρεις τύπους καμπίνας. 
Η νέα Σουίτα Πρώτης Θέσης στο B787 θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα ιδιωτικό καταφύγιο με πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων ενός μίνι-μπαρ και γεύματα 5 αστέρων που θα παρασκευάζονται μέσα στο αεροσκάφος από σεφ παγκόσμιας κλάσης. 
Το νέο Στούντιο της Διακεκριμένης Θέσης προσφέρει μεγαλύτερα καθίσματα, τα οποία όλα έχουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο και μετατρέπονται σε ένα πλήρως επίπεδο, ρυθμιζόμενο κρεβάτι. 
Η Smart Seat της Οικονομικής Θέσης είναι αποτέλεσμα βιομηχανικής πρωτιάς και παρέχει απαράμιλλη άνεση στους επιβάτες με το νέο «σταθερό πτερύγιο» στο προσκέφαλο, μεγιστοποιώντας την άνεση και την ενίσχυση της εμπειρίας του ύπνου. Το B787 θα διαθέτει επίσης το πιο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας, το Panasonic EX3, παρέχοντας περισσότερες από 750 ώρες on-demand ψυχαγωγίας, βελτιωμένα παιχνίδια και οθόνες υψηλής ευκρίνειας σε όλες τις καμπίνες. Το μοτίβο του σχεδιασμού που ονομάζεται «Όψεις του Άμπου Ντάμπι» χρησιμοποιεί μια παλέτα χρωμάτων που αντανακλά τις διαφορετικές αποχρώσεις του τοπίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από την πιο σκούρα άμμο της ερήμου Λίβα έως τα πιο απαλά χρώματα που βρίσκονται στα Βόρεια Εμιράτα. Το αποτέλεσμα της εκτεταμένης έρευνας παρουσιάζει το μοτίβο σχεδιασμού που θα είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του νέου εσωτερικού καμπίνας που εισάγεται στο αεροσκάφος Boeing 787 της Etihad Airways».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου