Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Νέα βράβευση για το ΝΑΝΑ BEACH


Το διεθνές βραβείο Gold Medal 2013 του ταξιδιωτικού πρακτορείου TUI Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας απέσπασε το all inclusive Nana Beach Hotel στη Χερσόνησο. 
Η ανακοίνωση της βράβευσης έγινε κατά τη διάρκεια της λαμπρής τελετής των Gold Awards, στο London's Whitehall Palace - The Banqueting House, παρουσία επιλεγμένων ξενοδόχων και προμηθευτών από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market 2013. 
Η τελετή για την απονομή του βραβείου στο Nana Beach πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στα γραφεία της TUI στο Ηράκλειο, παρουσία της Senior Yield Team Manager της TUI Travel, Michelle Maers, της Yield Executive Greece, Dee Banks και της Area Manager, Dawn Fisher. Εκ μέρους του Nana Beach Hotel, το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ηλίας Καλαθάς. 

Το βραβείο ήταν αποτέλεσμα της υψηλής βαθμολογίας που έδωσαν οι πελάτες της TUI Thomson και First Choice στο πλαίσιο ερωτηματολογίων ως προς τον βαθμό ικανοποίησης τους. Οι TUI Thompson & First Choice, ανήκουν στην TUI UK & Ireland, την κορυφαία ταξιδιωτική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, μέρος ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους στο κόσμο την TUI Travel PLC. 
Το κοινό του Nana Beach, επιβραβεύει το ξενοδοχείο μέσω ενός επιφανούς τουριστικού οργανισμού, χαρίζοντας του την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου