Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΜΙΤΤ 2014: Δείτε τις δηλώσεις του Πάνου Λειβαδά...


 ...στο κανάλι του money-tourism.blogspot.com στο youtube 

- Αισιοδοξία και για την εφετινή σαιζόν 
- Μπαράζ επαφών στη Μόσχα με τους περισσότερους tour operators
-  Ανησυχία για την πορεία του ρουβλίου, αλλά οι Έλληνες ξενοδόχοι θα στηρίξουν τη ρωσική αγορά!!!

Την πλήρη αισιοδοξία του για την τουριστική κίνηση από Ρωσία προς Ελλάδα και για το 2014 εξέφρασε σε δηλώσεις του στο money-tourism.blogspot.com ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του με το σύνολο σχεδόν των ρωσικών tour operators στο πλαίσιο της ΜΙΤΤ 2014. 
Ο κ. Λειβαδάς είδε μεταξύ άλλων εκπροσώπους των Mouzenidis Travel, Labirint, Tez tours, Pegas Touristik, Solvex, Panteon και South Cross. 


Όπως μας δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, "υπάρχει μια εύλογη ανησυχία για όσα συμβαίνουν, πλην όμως ουδεμία επίπτωση υπάρχει στον προγραμματισμό τους, οι δε κρατήσεις κινούνται ικανοποιητικά".
Ο κ. Λειβαδάς εστίασε επίσης στο γεγονός ότι εφέτος δεν έγινε οποιαδήποτε νύξη ή έκφραση οποιουδήποτε θέματος για τις θεωρήσεις visa, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν συνεχείς επαφές με την πρέσβη μας στη Ρωσία κα. Δανάη Κουμανάκου και την γενική πρόξενο κα. Μιχαλοπούλου, οι οποίες τόνισαν ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά στη διαδιακασία έκδοσης αδειών εισόδου στην Ελλάδα.
Μάλιστα όπως μας αποκάλυψε χαρακτηριστικά μόνο ένας tour operator εξέφρασε ανησυχίες για τη σαιζόν, χωρίς ωστόσο να αναφέρει για ποιον πρόκειται. 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Λειβαδάς και στις ενέργειες προβολής που κάνει ο ΕΟΤ στη Ρωσία, οι οποίες είναι πολλές, σημαντικές και σε ένα βαθμό καινοτομικές.

Τελευταίο αλλά σημαντικό, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε εκτενέστερα τις επόμενες ημέρες, το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την στήριξη της ρωσικής αγοράς από την διολίσθηση του ρουβλίου, μεταξύ των Ρώσων tour operators και Ελλήνων τουριστικών παραγόντων.

2 σχόλια:

  1. Ωραια τα λέει ο κύριος Λειβαδάς όμως ποιος τον ακούει; Eίναι σημαντικό εφόδιο η ρώσικη αγορά για τον ελληνικό τουρισμό αρκεί τα γραφεία μας έξω να κάνουν καλά την δουλειά τους και οι υπάλληλοι να μετακινούνται στα κατα τόπους γραφεία με αξιοκρατικά μέσα. Γιατί έιναι αμφίβολο πάλι εν όψει των αποφάσεων που παίρνονται από το υπηρεσιακά του ΕΟΤ και που σύντομα θα ανακοινωθούν οτι οι Προιστάμενοι και οι Διαχειριστές , αν θα επιλεχθούν βάσει αξιοκρατικών μέσων ή θα βολευτούν για άλλη μια φορά οι βαθια ριζωμένοι και σχεδόν συνταξιοδοτειμένοι του ΕΟΤ.Γιατί πάλι κάτι τέτοιο ακούστηκε.Ειδομεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ανυσηχείτε έτσι και αλλιώς τα γραφεία εξωτερικού δεν μπορόυν να εργαστούν. Συνήθως έχουν είτε άπειρο προσωπικό , είτε κουρασμενο ως μόνιμους υπαλλήλους και επιτόπιους που είτε δεν πληρώνονται ή (καθυστερεί η ...επαναπρόσληψή τους) δεν είναι κατά ΕΟΤ υπάλληλοι!!! Δεν έχουν επαρκές budget , δεν τους εγκρίνουν συμμετοχή σε εκθέσεις κλπ Αντε και καλό κλέισιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή