Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Το ανακαινισμένο «Elatos Resort & Health Club» υποδέχεται τα Χριστούγεννα


To ανανεωμένο Elatos Resort & Health Club άνοιξε τις πύλες του και υποδέχεται τους επισκέπτες του, στην καρδιά του χιονισμένου Παρνασσού. Στο ανακαινισμένο Club House οι επισκέπτες θα βρουν το νέο εστιατόριο, το μπαρ και το cigar room, το Health Club με την εντυπωσιακή εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και το Jacuzzi, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, τον νέο χώρο ομορφιάς και περιποίησης καθώς επίσης και τις σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις. 
Για τα νεότερα μέλη της οικογένειας προβλέπονται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς, υπό την επίβλεψη έμπειρης παιδαγωγού, στο ειδικά διαμορφωμένο mini club. 
Τις γιορτινές μέρες θα πλαισιώσουν τα πλούσια γεύματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που δημιουργεί και επιμελείται ο Executive Chef Σπύρος Αγιούς, ενώ για την πρώτη ημέρα του χρόνου, προτείνει ένα απολαυστικό brunch με ποικιλία γεύσεων και μουσικής! 
Ιδιαίτερα ευφάνταστο θα είναι το εορταστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, πάρτυ με DJ και προσεκτικά σχεδιασμένο για τους μικρούς επισκέπτες το οποίο θα περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων- το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, το εργαστήρι των ξωτικών και πολλά δώρα έκπληξη για τις θερινές τους διακοπές!

Χρήσιμες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το Elatos Resort & Health Club και για τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του ομίλου, μπορεί από εδώ και στο εξής να βρίσκει κανείς στο νέο website των Aria Hotels www.ariahotels.gr που είναι ήδη στον «αέρα». Η ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα απλή και φιλική προς τον χρήστη και δίνει την δυνατότητα πραγματοποίησης online κρατήσεων αλλά και παροχής πληροφοριών σχετικά με όλα τα ξενοδοχεία της Aria Hotels και τους προορισμούς τους. Το Elatos Resort & Health Club αποτελεί το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στην Ελλάδα, την ιδανική επιλογή για διακοπές στο βουνό. Συνδυάζει την απόλαυση του να ζεις την ιδιωτική σου περιπέτεια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις που προσφέρει ένα ξενοδοχείο και Health Club.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου