Οι σεφ του Sympossio θα βρίσκονται στο περίπτερο του ΕΟΤ στην ITB από τις 6-8 Μαρτίου 2013, ταξιδεύοντας την Ελλάδα σε μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις επαγγελματιών του τουρισμού.
Sympossio: μια μικρή Ιστορία... σε αριθμούς
Έχοντας ξεκινήσει από την Ιταλία (19 και 20 Φεβρουαρίου 2013), το Sympossio, για 4η χρονιά συνεχίζει να ταξιδεύει στην Ευρώπη με στόχο την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Ελλάδας.
Μία απλή ιδέα που ... ανήκει σε όλους
Προωθώντας την Ελλάδα, τα προϊόντα της και τον γαστρονομικό πολιτισμό της, μέσα από μία τέτοιου είδους βιωματική εμπειρία και μέσα από ζωντανές συνέργειες, δημιουργούμε θετική εικόνα για τη χώρα και -κυρίως- βιώσιμες ευκαιρίες στον τουρισμό αλλά και σε όλο το πλέγμα δραστηριοτήτων το οποίο τον περιβάλλει (παραγωγή, υπηρεσίες, εξαγωγές).
Καλλιεργούμε το έδαφος στην εγχώρια αγορά και στην υπάρχουσα επιχειρηματική συμπεριφορά, μεταδίδοντας το μήνυμα πως «μαζί μπορούμε καλύτερα» να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδας προς τα έξω δημιουργώντας ταυτοχρόνως ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξή μας, με όχημα το φαγητό, το γαστρονομικό μας πολιτισμό, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
“Επιλέγουμε, να είμαστε συστηματικά εξωστρεφείς και αμετανόητα συνεργικοί, πιστεύοντας ότι αυτό είναι μία υγιής & συντεταγμένη αντίδραση σε περίοδο κρίσης, πάνω σε έναν από τους νευραλγικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, του τουρισμού”, τονίζει ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος του Ομίλου Aldemar και επιμένει πως «το Sympossio είναι μία ιδέα η οποία μπορεί μεν να δημιουργήθηκε από την Aldemar, όμως έχει αξία μόνο αν ανήκει σε πολλούς»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου