Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Συνάντηση ΗΑΤΤΑ - DRV


Πραγματοποιήθηκε χθες το Greek – German kick-off meeting μεταξύ εκπροσώπων του DRV (German Travel Association) και του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Tουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), με τη συμμετοχή και τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με τη συμμετοχή του κ. Α. Λιάσκου, Γ. Γ. Τουρισμού και του κ. Χ. Καπαρουνάκη, Αντιπροέδρου του ΕΟΤ. 
Όπως είναι γνωστό, ο HATTA και ο ομόλογός του Σύνδεσμος της Γερμανίας DRV έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν, σύμφωνα και με τις αποφάσεις του Ελληνογερμανικού Forum που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2012 στο Βερολίνο, σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού από τη γερμανική αγορά. 
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η μεθόδευση και η διεύρυνση της ελληνογερμανικης συνεργασίας, μεταξύ των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων των δύο χωρών.

Αποφασίστηκε η πρώτη συνάντηση του Working Group για τον Ελληνικό Τουρισμό και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του από τη γερμανική αγορά, να πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, στις 13-14 Ιούνιου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου