Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο Στέλιος Σταυρίδης στο ΤΑΙΠΕΔ!!!


Ο κ. Στέλιος Σταυρίδης, "άνθρωπος" του Τουρισμού με δημόσιο λόγο και παρεμβάσεις και μέχρι σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Τάκη Αθανασόπουλο στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ. 
Το σύντομο πέρασμά του από την ΕΥΔΑΠ χαρακτηρίστηκε από έντονη δραστηριοποίηση στην είσπραξη των ληξιπροθέσμων οφειλών προς την επιχείρηση αλλά και στην επίλυση λειτουργικών θεμάτων με παρεμβάσεις που έγιναν αποδεκτές από όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το in.gr, ο Πρωθυπουργός αναγνωρίζοντας το πλούσιο έργο του κ. Σταυρίδη και την αποτελεσματικότητά του, του ζήτησε να αναλάβει επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ και να ηγηθεί της προσπάθειας των αποκρατικοποιήσεων.

Πριν τον διορισμό του κ. Σταυρίδη θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για τη διατύπωση γνώμης από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Σταυρίδης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος του Πολυτεχνείου Ζυρίχης, με μεταπτυχιακές σπουδές σε Business Administration και Οικονομικά. Μιλάει 5 γλώσσες και έχει διοικήσει μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, όπως η Κλωστοϋφαντουργία «Αιγαίον», τα Τσιμέντα Ηρακλής-Lafarge, τα Ελληνικά Πετρέλαια και τα Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου. Είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Piscines Ideales.

Στην ΕΥΔΑΠ θα τοποθετηθεί ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, οικονομολόγος, μέχρι σήμερα μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ. Στη θέση του, ως μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ, ορίζεται ο κ. Γιώργος Κουτσουδάκης, οικονομολόγος, μέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ.

Καλορίζικος στη νέα και με μεγάλες ευθύνες θέση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου