Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Παραμονή της δίκης...


...άρχισαν τα όργανα με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα 

- Έλειπε μια οθόνη σύμφωνα με τον συντάκτη της "εφημερίδας των συντακτών" και αυτή κόστιζε 40.000 € !!! (ούτε από χρυσό να ήταν, αλλά ως γνωστόν η βλακεία είναι αήττητη) 
- Ενορχηστρωμένη επίθεση από τους "γνωστούς" που προφανώς δεν σέβονται ούτε τεκμήριο αθωότητας, ούτε τίποτε άλλο 

Αν και σε αυτό τον τόπο δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει τίποτα, ωστόσο η χθεσινή ενορχηστρωμένη επίθεση από συγκεκριμένες εφημερίδες στον ΕΟΤ και σε συγκεκριμένα στελέχη του ομολογώ μας εξέπληξε. Το γεγονός ότι τα στελέχη αυτά έχουν αθωωθεί από σειρά θεσμικών οργάνων είναι προφανώς για τους συντάκτες και τους εμπνευστές του σχεδίου "ασήμαντες" λεπτομέρειες. 
Και όπως πολύ καλά γράφει ο φίλος μας ο "λομπίστας": "Μας αρέσει που media ή στελέχη αυτών, που χρόνια τώρα συμμετείχαν - media για τα στελέχη δεν ξέρουμε ακόμα -απνευστί και ασυζητητί στη μεγάλη μοιρασιά των εκατομμυρίων ευρώ διαφήμισης του εσωτερικού τουρισμού του ΕΟΤ και αφιέρωναν τότε σελίδες ολόκληρες στο πόσο καλά γίνονται όλα - ναι τα περισσότερα από αυτά τα ...μύρια ευρώ που οφείλει ο Οργανισμός σε αυτούς είναι - ξαφνικά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τους "επίορκους" υπαλλήλους που "επιβραβεύονται" με θέσεις σε Γραφεία Εξωτερικού και άλλα πολλά, από κίτρινα και ανακριβή, έως χιλιοειπωμένα".

Και συνεχίζει: " Το ότι μοιράστηκαν καμιά 60αριά εκατομμύρια ευρώ εντός δέκα χρόνων σε ελληνικά εκδοτικά συγκροτήματα, ραδιοτηλεοπτικά και άλλα έτυπα μέσα και μεσάκια, με εντολές άνωθεν, δεν ενόχλησε κανέναν τόσα χρόνια, οι υπάλληλοι που άγονται και φέρονται από το 2010, λόγω του γνωστού κυνηγιού μαγισσών, τους μάραναν. Όλως τυχαίως δε, μία μέρα πριν από μία κομβική δικαστική εξέλιξη. Τα έχουμε πει, γράψει και φωνάξει, δύο-τρία χρόνια τώρα. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Και όποιος βρεθεί και κριθεί ένοχος, θα πάρει το δρόμο του και όσα τους αξίζουν και του πρέπουν. Μέχρι τότε, όμως; Αλλά εσείς όλοι οι όψιμοι και αυτόκλητοι "δικαστές" των Κυριακάτικων φύλλων και των παπαγάλων που τα αναπαράγετε, πόθεν προέκυψε και που το ξέρετε, μωρέ, εσείς ότι οι υπάλληλοι που εμπλέκονται είναι "επίορκοι" και έχουν κάνει κακοδιαχείριση; Αν είναι έτσι, αν είναι όποιος έχει κατηγορηθεί για κάτι να βαπτίζεται ένοχος και να πετάγεται στα σκυλιά, επειδή έτσι το θέλουν ή έτσι βολεύει κάποιους - γιατί τα media δεν τα βρίσκουν πάντα μόνα τους, έτσι; Υπάρχουν και οι καλοθελητές και διάφοροι με προσωπικές εμπάθειες να σέρνονται - να τα καταργήσουμε τα δικαστήρια και τα πειθαρχικά συμβούλια και όλα και να γυρίσουμε στις σπηλιές. Με αρχι- καννίβαλους τα media".

Χάθηκε η τσίπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου