Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Επιτυχία του Κωακού πρωϊνού στη HORECA


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη κατά τη διάρκεια της HORECA η παρουσίαση του Κωακού πρωινού και η παράλληλη προβολή των τοπικών μας προϊόντων από την Ένωση Ξενοδόχων Κω. 
Το περίπτερο της Κω, οι γεύσεις που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης αλλά και η ωριαία παρουσίαση με παράλληλη ζωντανή επίδειξη συνταγών (live show cooking), πραγματικά κέρδισαν τις εντυπώσεις του κοινού, των γευσιγνωστών αλλά και των δημοσιογράφων. Το ενδιαφέρον δε για τα προϊόντα της Κω ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Αποδεικνύεται έτσι η τεράστια δυνατότητα του νησιού αρκεί βέβαια να βοηθηθούν οι παραγωγοί προς την οργάνωση του πρωτογενή τομέα.


Στην επιτυχία συνέβαλλαν ιδιαίτερα: Chef Μιχάλη Ποταμούση (υπεύθυνος chef) και η ομάδα του: chef Γεωργαλή Φρατζή, chef Μουσταφά Τζίνογλου, Μαριλένα Χόνδρου, Ειρήνη Ιβάνοβα. Σπύρος Βασιλειάδης και Παναγιώτης Γιάννου για την προσφορά των τυριών, η ΒΙΜΕΛ και η «Μέλισσα» (Ανθούλη) για τα προϊόντα μελιού, το ζαχαροπλαστείο «Παράδοση» για το τοματάκι, το ζαχαροπλαστείο Κως για τα λαζαράκια, το Λύκειο Ελληνίδων (και ιδιαίτερα η κα Αργυρώ Χαρτοφύλλη) για τα κατιμέρια και τα παξιμαδάκια, ο φούρνος «Το Γιαννιώτικο» για τα ψωμιά-κουλούρια,η κα Άννα Αθανασίου για τις λαμπρόπιτες, τα ΚΕΚ Έψιλον και ΚΕΚ ΑΝΚΩ, η SPEEDEX, ο σύλλογος γυναικών Πυλίου «Αναξίκλεια» (και ιδιαίτερα η κα Χρύσα Φώτη) το Κέντρο Γραφικών Τεχνών, το «Αλωνάκι» και ο «Κωακός Ελαιώνας» για τα προϊόντα ελαιόλαδου, καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου για την άψογη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου