Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

"Asia Airpass" από την STAR ALLIANCE


Η Star Alliance εγκαινιάζει  το νέο βελτιωμένο προϊόν ναύλων «Asia Airpass» που δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ασία, προσθέτοντας στις 15 ήδη υπάρχουσες χώρες και επικράτειες του προϊόντος το Μπανγκλαντές, το Νεπάλ, το Πακιστάν και τη Σρι Λάνκα. Ο ναύλος διευρύνεται περαιτέρω ώστε να περιλαμβάνει όλους τους προορισμούς του δικτύου της Star Alliance στην Ιαπωνία και επιπλέον πτήσεις προς την Ινδία. «Το νέο Asia Airpass, με τις διευρυμένες επιλογές αεροπορικών δρομολογίων, απηχεί το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον των ταξιδιωτών να εξερευνήσουν ολόκληρη την ασιατική ήπειρο σε μία διαδρομή Airpass, μια ανάγκη που μέχρι πρότινος δεν καλυπτόταν πλήρως», δήλωσε ο Horst Findeisen, Αντιπρόεδρος Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Star Alliance.

 Το Asia Airpass μπορεί να περιλαμβάνει από 3 πτήσεις το λιγότερο έως και 10 πτήσεις το μέγιστο, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερους από 235 προορισμούς. Οι νέες χώρες στις οποίες μπορούν να επιλέξουν να ταξιδέψουν οι κάτοχοι ναύλου Asia Airpass είναι η Καμπότζη, η Κίνα συμπεριλαμβανομένης της Ειδικής Διοικητικής Περιοχής του Χονγκ Κονγκ, η Ινδονησία, η Μαλαισία, η Μογγολία, η Μιανμάρ, οι Φιλιππίνες, η Σινγκαπούρη, η Νότια Κορέα, η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ. Η διεύρυνση του Asia Airpass αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης αναδιάρθρωσης των προϊόντων ναύλων της Star Alliance.

Το νέο αναθεωρημένο χαρτοφυλάκιο προσφέρει τις ακόλουθες επτά κατηγορίες ναύλου: Africa Airpass Asia Airpass China Airpass Europe Airpass North America Airpass Circle Pacific Round the World «Οι ναύλοι αυτοί προσφέρουν στους επιβάτες τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν τις ταξιδιωτικές επιλογές τους με τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη του δικτύου της Star Alliance και μαρτυρούν την αξία ενός ισχυρού συλλογικού περιφερειακού δικτύου», σχολίασε σχετικά ο κ. Findeisen.
Παρεμφερή προϊόντα διατίθενται και από τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη του δικτύου μας για τους επιβάτες της Star Alliance που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Για παράδειγμα, η ANA προσφέρει το Japan Airpass, η TAM Airlines το Brazil Airpass, η Thai το Thailand Airpass και η United το Micronesia Airpass. Airpass Οι περιφερειακοί ναύλοι Airpass της Star Alliance δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδεύουν σε μια ολόκληρη γεωγραφική περιφέρεια αξιοποιώντας τις πτήσεις που προσφέρουν οι διάφορες αεροπορικές εταιρείες-μέλη του δικτύου της Star Alliance. Οι ναύλοι υπολογίζονται βάσει κουπονιού και προσφέρουν καλύτερη σχέση «ποιότητας-τιμής» συγκριτικά με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων από ξεχωριστές αεροπορικές εταιρείες. Τα Airpass μπορούν να αγορασθούν σε συνδυασμό με οποιοδήποτε διεθνές εισιτήριο μετ’ επιστροφής για πτήσεις στην περιφέρεια που εκτελούνται από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία-μέλος της Star Alliance.

Circle Fare (Κυκλικός Ναύλος) 

Ο κυκλικός ναύλος Circle Pacific σχεδιάστηκε με σκοπό να διευκολύνει τα ταξίδια ανάμεσα σε προορισμούς στον δακτύλιο του Ειρηνικού με διάφορους αερομεταφορείς-μέλη της Star Alliance. Οι επιβάτες επιλέγουν τους προορισμούς που καλύπτονται από τον ναύλο, δημιουργώντας έτσι μια εξατομικευμένη κυκλική διαδρομή. Ο ναύλος υπολογίζεται βάσει της συνολικής απόστασης και της κατηγορίας θέσης, αφού οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ Πρώτης, Διακεκριμένης ή Οικονομικής θέσης. Η αφετηρία και ο τελικός προορισμός του ταξιδιού πρέπει να είναι στην ίδια χώρα.

Round the World 

Επιπλέον, η Star Alliance θα συνεχίσει να προσφέρει τον δημοφιλή ναύλο Round the World Fare, που επιτρέπει στους επιβάτες να αξιοποιούν ολόκληρο το δίκτυο της Star Alliance για την πραγματοποίηση δρομολογίων ανά τον κόσμο. Σε σύγκριση με την αγορά μεμονωμένων εισιτήριων, ο ναύλος είναι ιδιαίτερα ελκυστικός από άποψη τιμής, δεδομένου ότι το κόστος καθορίζεται ανάλογα με την απόσταση του ταξιδιού και την κατηγορία θέσης. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε τρία επίπεδα μιλίων: 29.000, 34.000 ή 39.000 μίλια. Ο ναύλος διατίθεται σε εισιτήρια Πρώτης, Διακεκριμένης ή Οικονομικής θέσης. Τα εισιτήρια ισχύουν για ένα έτος και επιτρέπουν την πραγματοποίηση 3 έως 15 στάσεων σε οποιονδήποτε προορισμό. Επιπλέον, διατίθεται ένας ειδικός ναύλος Round the World αποκλειστικά για την Οικονομική Θέση με μέγιστο όριο μιλίων 26.000. Η αγορά του συγκεκριμένου ναύλου θα πρέπει να γίνεται επτά ημέρες πριν από την αναχώρηση και μπορεί να περιλαμβάνει από τρεις έως πέντε στάσεις. Star Alliance Book & Fly Το «Star Alliance Book & Fly» είναι ένα online εργαλείο κρατήσεων που διατίθεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.staralliance.com/en/booking/book-and-fly / και το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους με τους ναύλους Round the World και Circle Pacific από την άνεση του σπιτιού τους, 24 την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με αυτόματη ηλεκτρονική έκδοση των εισιτηρίων. Προς το παρόν, η μηχανή κρατήσεων είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, τα γερμανικά και τα ιαπωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου