Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Μελωδικές και "γευστικές" μαγικές βραδιές στο Sofitel


Το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport διοργάνωσε από τις 24 έως τις 30 Νοεμβρίου 2012 μαγικές βραδιές αφιερωμένες σε νότες και γεύσεις της Πολωνίας, υπό την αιγίδα της Πολωνικής και της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και με την υποστήριξη του Ελληνο-Γαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού τμήματος – UBIFRANCE της Γαλλικής Πρεσβείας και της FrezArts Congresses and Communication. 
Κάθε βράδυ, στο γαστρονομικό εστιατόριο «Καράβι», ο Chef του ξενοδοχείου, Θεοφάνης Στάθης, σε συνεργασία με δύο Chefs του Sofitel Warsaw Victoria, μας μύησαν στα μυστικά των λεπτών πολωνικών γεύσεων, ενώ ο διάσημος Πολωνός Πιανίστας WOJCIECH ANTOSIK ερμήνευε Chopin. 

Ακούραστος, με πολλή ευαισθησία, μια διακριτική φίνα φιγούρα, ταιριαστή με τη μουσική που ερμήνευε, έδινε την εντύπωση ότι ζούσε για το πιάνο.
Κάτω από τις μελωδικές νότες της Polonaise, το κοινό γεύτηκε τις σπεσιαλιτέ «arrosées » με Beaujolais Nouveau και την πολωνική Βότκα Wyborowa. Ιδιώτες, στελέχη επιχειρήσεων που επέλεξαν τις “Nocturnes” για να περιποιηθούν επίλεκτους πελάτες τους, αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από το εξωτερικό που ταξιδεύουν συχνά στην Αθήνα και είναι πάντα πιστοί στο Sofitel Athens Airport για την διαμονή τους, ήταν μερικοί από εκείνους που συνέρρευσαν την εβδομάδα αυτή στο «Καράβι». Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, η βραδιά είχε «εορταστικό» χαρακτήρα, αφού παρευρέθηκαν ο Πρέσβης της Γαλλίας, ο Πρέσβης του Λουξεμβούργου, ο Πρέσβης του Ισραήλ, αξιωματούχοι από την Πολωνική Πρεσβεία, και ο Ντέμης Ρούσσος, που απόλαυσαν, μαζί με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους από τον επιχειρηματικό κόσμο και την Γαλλική κοινότητα της Ελλάδας, μία ιδιαίτερη βραδιά με πολύ καλή κουζίνα και μαγευτική μουσική του διάσημου συνθέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου