Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Καθημερινές πτήσεις της Turkish Airlines από Αθήνα για Αμερική


FAM trip στην Αμερική διοργάνωσε η THY

Ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν τόσο κοντά στην Αμερική όσο βρίσκεται σήμερα με τις καθημερινές πτήσεις της Turkish Airlines από την Αθήνα και τις έξι εβδομαδιαίες πτήσεις της από τη Θεσσαλονίκη...


Η Turkish Airlines αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι συνεχίζει να στηρίζει τον τουρισμό προς την Ελλάδα, προσφέροντας γρήγορα και ασφαλή υπερατλαντικά ταξίδια σε Νέα Υόρκη, Σικάγο, Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον. Το ταξίδι προς την Αμερική γίνεται πλέον τόσο σύντομο καθώς οι άμεσες ανταποκρίσεις των πτήσεων της εταιρίας και το εκτεταμένο δίκτυό της, συμβάλλουν ώστε οι πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να φαντάζουν… απευθείας.
Στην προσπάθεια της, μάλιστα, να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς της με τον επιχειρηματικό κόσμο και την ελληνική ομογένεια της Αμερικής, η THY διοργάνωσε FAM trip στην Αμερική.
Η επταμελής αποστολή της Turkish Airlines με επικεφαλής τη γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk και τον διευθυντή της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan, επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με επιφανείς ανθρώπους του επιχειρηματικού και τουριστικού χώρου. Το πρόγραμμα της Turkish Airlines περιελάμβανε επαφές με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες, με υψηλές πωλήσεις στην Ελλάδα, επιχειρηματικά στελέχη, εκπροσώπους της θρησκευτικής ηγεσίας και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με κύριο σκοπό την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.
Υπενθυμίζουμε ότι η THY, κατά τη διάρκεια των πτήσεων παρέχει υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet, δυνατότητα παρακολούθησης διεθνών τηλεοπτικών προγραμμάτων, διαθέτει την αναγνώρισή της ως «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort -βάσει της ψήφου 18,8 εκατομμυρίων επιβατών- ενώ οι επιβάτες μεγάλων αποστάσεων της Business Class, έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν τη βραβευμένη κουζίνα και τις υπηρεσίες του Ιπτάμενου Σεφ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου