Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Το κερασάκι...


Δεν κινείται που δεν κινείται τίποτα, ήρθαν από τη μία οι αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά ναύλα και από την άλλη η εξαγγελία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας για 48ωρη απεργία μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, και θα το κάνουν το θαύμα τους...

Για να προλάβουμε, λοιπόν, τα χειρότερα, ο ΗΑΤΤΑ απευθύνει έκκληση προς την ΠΝΟ, να αναστείλει την απεργιακή κινητοποίηση που ανακοίνωσε για τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη, 10-11 Απριλίου, τονίζοντας τη σωρεία των προβλημάτων που θα προκαλέσει στους κατοίκους της νησιωτικής χώρας αλλά και σε όλους τους ταξιδιώτες, Έλληνες και αλλοδαπούς.
«Η χρονική συγκυρία, ημέρες κατά τις οποίες η επιβατική κίνηση θα παρουσίαζε κάποια αύξηση, δίνοντας ανάσα στον εμπορικό κόσμο της χώρας, αλλά και στον εσωτερικό τουρισμό, η πορεία του οποίου είναι φθίνουσα, είναι τέτοια, που αν δεν κυριαρχήσει η λογική οι συνέπειες θα είναι καταστρεπτικές.
Ας αναλογιστούμε την ανασφάλεια που δημιουργείται σε αυτούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν για την Ανάσταση και το Πάσχα αφού γνωρίζουν ότι οι ημέρες μετά τη λήξη της απεργίας είναι πάντα περιορισμένης διαθεσιμότητας σε θέσεις και βέβαια θα υπάρχει και ο κίνδυνος να μην μπορούν να επιστρέψουν αν οι κινητοποιήσεις συνεχιστούν», σημειώνει ο ΗΑΤΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου