Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Παρουσίαση της άγνωστης πλευράς της Πελοποννήσου

Με την ολοκλήρωση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού στις Βρυξέλλες (Salon des Vacances 2012) το Γραφείο ΕΟΤ Βελγίου-Λουξεμβούργο διοργάνωσε στο χώρο της Ελληνικής Πρεσβείας εκδήλωση στοχευμένη σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το τουριστικό ρεπορτάζ. Σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο για Ελλάδα Τ/Ο Ηermes Voyages, που γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας, παρουσιάστηκε η άγνωστη πλευρά της Πελοποννήσου από το πρίσμα ενός βέλγου που γνωρίζει πολύ καλά τον ελληνικό προορισμό.
Ο CEO και ιδρυτής του Hermes Voyages κ. Freddy Denayer δεν δίστασε να πει ότι οι διαδηλώσεις στην Αθήνα περιστρέφονται γύρω από ένα οικοδομικό τετράγωνο που “μεγαλώνει” από τις υπερβολές της Τηλεόρασης, επισημαίνοντας ότι σε μια αντίστοιχη απεργία στις Βρυξέλλες δεν λειτουργεί τίποτα.
Το Γραφείο ΕΟΤ-Βελγίου θα συνεχίσει την προσέγγιση συγκεκριμένων target groups θεματικού τουρισμού, δίνοντας την ευκαιρία στο βελγικό κοινό να ανακαλύψει την πολύμορφη πλευρά της Ελλάδας.
Σημειώνεται ότι οι Βέλγοι ταξιδιώτες, παρότι εκδηλώνουν προτίμηση σε all inclusive πακέτα, αναζητούν πάντα κάτι ιδιαίτερο. Ο σύγχρονος βέλγος τουρίστας έχει πολλαπλές ανάγκες και θέλει προσωπική (tailor made) προσέγγιση που να συνδυάζει πολυτέλεια και ευκολία. 68% των Βέλγων φτιάχνουν το δικό τους πακέτο διακοπών (à la carte) ενώ 12% των Βέλγων ξοδεύουν περισσότερα από τον μέσο Ευρωπαίο! Δεδομένο που καθιστά τη βελγική αγορά από τις καλύτερες της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου