Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Το BW Embassy το πρώτο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο της νέας κατηγορίας Plus της BW


Μία νέα κατηγορία ξενοδοχείων, την Best Western Plus, παρουσιάζει η Best Western International, σε μια προσπάθεια να διαφοροποιήσει το ξενοδοχειακό της προϊόν στην παγκόσμια αγορά.
Το πρώτο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο της νέας κατηγορίας είναι το Best Western Plus Embassy Hotel, στην Αθήνα. Ένα τετράστερο boutique ξενοδοχείο, στους πρόποδες του Λυκαβηττού, σε μικρή απόσταση από την αμερικανική πρεσβεία και το Μέγαρο Μουσικής. Το ξενοδοχείο, περνώντας με επιτυχία τον αρχικό έλεγχο ποιότητας που διενεργήθηκε από τη BW, είναι πλέον διαθέσιμο για κρατήσεις στο διεθνές δίκτυο της Best Western International...


Με πάνω από 4.000 ξενοδοχεία διαφορετικού χαρακτήρα, η νέα κατηγοριοποίηση κρίθηκε απαραίτητη, προκειμένου ο πελάτης να διευκολύνεται στην επιλογή του ιδανικού ξενοδοχείου βάσει των αναγκών του. Τα Best Western Plus είναι ξενοδοχεία 4 αστέρων και απευθύνονται σε πελάτες που αναζητούν, πέρα από τη γνωστή ποιότητα των ξενοδοχείων της αλυσίδας, επιπλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Στην Αμερική έχουν ήδη πιστοποιηθεί τα πρώτα Best Western Plus, ενώ όσον αφορά στην Ευρώπη, το πρώτο ξενοδοχείο της κατηγορίας είναι το Best Western Plus Embassy Hotel, στην Αθήνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει 31 σουίτες και δωμάτια εξοπλισμένα με mini bar, καφετέρια, χρηματοκιβώτιο, ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας, τηλέφωνο με υπηρεσία τηλεφωνικών μηνυμάτων, ρυθμιζόμενο κλιματισμό, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, υπηρεσία την οποία διαθέτουν όλα τα ξενοδοχεία BW, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Επίσης, στους χώρους του λειτουργούν café bar και δύο εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις μέχρι 100 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου