Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η Turkish Airlines (ξανά)ανοίγει τα φτερά της για τη Θεσσαλονίκη



Την επέκταση του δικτύου της με την προσθήκη νέων προορισμών ανακοίνωσε η Turkish Airlines, ανάμεσά τους και η Θεσσαλονίκη. 
 
Έπειτα από δέκα χρόνια όπου η γραμμή αυτή έμεινε ανενεργή, η Turkish Airlines εντάσσει στο πτητικό της έργο την απευθείας σύνδεση Κωνσταντινούπολης - Θεσσαλονίκης. ...
Υπενθυμίζεται ότι, το 1999, η THY, είχε πραγματοποιήσει τις πρώτες πτήσεις προς την Θεσσαλονίκη, οι οποίες όμως διεκόπησαν το 2001, έπειτα από την 11η Σεπτεμβρίου και τις σαρωτικές αλλαγές που επέφερε στην παγκόσμια αεροπορία.
Σήμερα, η Turkish Airlines πετάει σε 171 προορισμούς και δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από αυτούς την Θεσσαλονίκη, στην οποία τη χρονιά που διανύουμε θα αρχίσει απευθείας πτήσεις από και προς Κωνσταντινούπολη τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Η Turkish Airlines προγραμματίζει επίσης να αρχίσει νέες πτήσεις προς τις Μάλαγα και Βαλένθια (Ισπανία), Τουλούζ (Γαλλία), Μανίλα (Φιλιππίνες), Νάπολη (Ιταλία), Τορίνο (Ιταλία), Γένοβα (Ιταλία), κατά τη διάρκεια του 2011.
Επίσης, προγραμματίζει την έναρξη τριών πτήσεων την εβδομάδα προς το Γκουάντζου (Κίνα), στις 30 Ιανουαρίου, τεσσάρων πτήσεων την εβδομάδα προς το Λος Άντζελες, στις 3 Μαρτίου καθώς και τεσσάρων πτήσεων την εβδομάδα προς το Σιράζ (Ιράν), στις 14 Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται ότι, η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, διαθέτει στόλο 153 αεροσκαφών, τα οποία πετάνε σε 171 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, δηλαδή σε 41 εγχώριους και 130 διεθνείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου