Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Νέο όνομα και εμφάνιση για το Holiday Inn στην Αττική οδό

Με νέο όνομα και «φρέσκια» εμφάνιση επαναλανσάρεται το ξενοδοχείο Holiday Inn στην Αττική οδό, το οποίο ως ξενοδοχείο αεροδρομίου πλέον, μετονομάζεται σε Holiday Inn Athens Airport.

Το πλούσιο πρωινό αμερικάνικου τύπου σε μπουφέ που σερβίρεται από τις 05:30 το πρωί, ο πίνακας ανακοινώσεων σε πραγματικό χρόνο από το αεροδρόμιο για τις αφίξεις/αναχωρήσεις των πτήσεων και η δωρεάν μεταφορά με το mini bus του ξενοδοχείου στο αεροδρόμιο, είναι μόνο λίγοι από τους παράγοντες που εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή στο Holiday Inn Athens Airport. ...
Ο μεγαλύτερος όμιλος ξενοδοχείων παγκοσμίως ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2007 ότι θα προχωρήσει στο σχεδιασμό της νέας εικόνας των ξενοδοχείων Holiday Inn και Holiday Inn Express, με στόχο να δημιουργήσει ένα πιο σύγχρονο περιβάλλον και μία συνοχή στα 3.200 ξενοδοχεία που αριθμούνται με το όνομα Holiday Inn, αυξάνοντας παράλληλα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Τα Holiday Inn παρέχουν στους επισκέπτες τους μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή, καθώς επικεντρώνονται σε σημεία που λαμβάνουν περισσότερο υπόψη οι πελάτες, όπως η φιλική εξυπηρέτηση και οι βελτιωμένες υπηρεσίες ύπνου.
Το πρώτο κιόλας δείγμα της νέας εικόνας των Holiday Inn αποτελεί το νέο, φρέσκο και νεανικό λογότυπο της φίρμας, με πιο έντονα χρώματα και λιτή εμφάνιση. Η αίσθηση, ωστόσο, του μοντέρνου και οικείου είναι διάχυτη και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων, ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι το περιβάλλον είναι παρόμοιο σε όλα τα Holiday Inn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου