Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Κανονικά το Δ.Σ. του Ε.Ο.Τ., αναβάλλονται οι κρίσεις (;)

Με απόφαση του Νομικού Συμβουλίου ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα νομιμότητας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Τ. (σ.σ. είχαμε γράψει σχετικά εδώ) λόγω λήξης της θητείας του. Μάλιστα η απόφαση του ΝΣΚ κάνει λόγο για "εύλογο διάστημα" το οποίο το προσδιορίζει μάλιστα μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2011. Ωστόσο, κάποιοι παράγοντες επιμένουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού.

Στο μεταξύ σε αναβολή μάλλον οδηγείται η σημερινή συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου για τις κρίσεις, καθώς δεν έχει υπογραφεί από τον κ. Γερουλάνο η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, για την προσμέτρηση ή μη μορίων σε στελέχη του Ε.Ο.Τ. που έχουν θητεύσει σε άλλες θέσεις (π.χ. Αδ. Κόκκορη στην ΕΤΑ). Επίσης δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το τι θα συμβεί με ένα διευθυντικό στέλεχος το οποίο λόγω θητείας του στο πειθαρχικό δεν έχει υποβάλει αιτηση για τις κρίσεις. Στην ίδια περίπτωση υπάρχει ακόμη ένα στέλεχος του οργανισμού, το οποίο όμως υπέβαλε αίτηση για συνταξιοδότηση, οπότε δεν τίθεται θέμα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει θέμα ολοκλήρωσης των κρίσεων μέχρι 31.12 όπως γράψαμε και χθες.

ΥΓ: Και ο δεύτερος υποψήφιος για τον οποίο σας έγραφα την προηγούμενη εβδομάδα, εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του υπό προϋποθέσεις για τη γενική γραμματεία του υπουργείου και όχι για τον Ε.Ο.Τ.. Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου