Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο νέος Ε.Ο.Τ., που θα "φέρνει" σε κάτι από τον παλιό...

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αναδιοργάνωση του Ε.Ο.Τ., και κατά πως φαίνεται οι εργαζόμενοι θα πρέπει να χαμογελούν αφού δεν θα γίνει η χειρουργική επέμβαση που φημολογείτο στον Οργανισμό.

Μέχρι στιγμής και χωρίς μεγάλες αποκλίσεις, οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι στην εξής κατεύθυνση: ...


1. Οι Π.Υ.Τ., παραμένουν στον Ε.Ο.Τ., και δεν περνούν στις Περιφέρειες, σε "πρώτο στάδιο" όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά καλά πληροφορημένες πηγές, αλλά όλοι ξέρουμε τι σημαίνει στην Ελλάδα πρώτο στάδιο
2. Τα γραφεία εξωτερικού μειώνονται στα 20 (τελικό νούμερο), μπαίνουν area managers και country managers, με ποσοστικούς και ποιοτικούς στόχους (αυτό περιμένουμε να το δούμε)
3. Η κατηγοριοποίηση των καταλυμάτων σε αστέρια θα προχωρήσει τελικά από τον Ε.Ο.Τ., αν και υπάρχουν αρκετές φωνές περί του αντιθέτου, ώστε τουλάχιστον να υπάρχουν έλεγχοι σε μεταγενέστερη φάση από ανεξάρτητο φορέα, ώστε ο Ε.Ο.Τ. να μην είναι και ελέγχων και ελεγχόμενος (ΠΥΤ αδειοδότηση, ΠΥΤ-ΕΟΤ πιστοποίηση, ΕΟΤ έλεγχος), με τις γνωστές παρενέργειες.
4. Αναβαθμίζεται ο ρόλος τους στο μάρκετινγκ και την προβολή της χώρας

Νεότερα οσονούπω...


Σημειωτέον ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την λήξη της θητείας του παρόντος Δ.Σ. στον οργανισμό και συνεχίζει κανονικά μέχρι τον ορισμό νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου