Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

"Κοσμογονία" για την Ελλάδα στη Ρωσία...


Εάν τελικά υλοποιηθούν όσα βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης στη ρωσική αγορά, θα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπεραισιόδοξοι για την πορεία των αγορών της περιοχής για το 2011, όσον αφορά τον εισερχόμενο προς Ελλάδα τουρισμό. Σας ενημερώνουμε κατ΄ αποκλειστικότητα λοιπόν, ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν visa centers της χώρας μας στις πόλεις Samara, Kazan, Krasnodar, Omsk, Rostov on Don, Krasnoyarsk και Ufa. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη σε πλήρη συνεργασία με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και υπό την εποπτεία του γενικού προξένου στη Μόσχα κ. Πλώττα.

Αυτή τη στιγμή ο υφυπουργός Τουρισμού και ΠΟλιτισμού Γιώργος Νικητιάδης πετάει για Μόσχα, και θα έχει σειρά συναντήσεων για την λειτουργία των γραφείων αυτών. Οι συναντήσεις θα είναι και με την ινδική εταιρία που έχει την οργάνωση λειτουργίας, ενώ σε κάποια αυτά έχει εγκατασταθεί ήδη η υποδομή και θα λειτουργήσουν άμεσα, τα δε υπόλοιπα θα λειτουργήσουν τον Μάρτιο 2011.

Παράλληλα, ο κ. Νικητιάδης, ο οποίος στις πρώτες ημέρες του 2011 θα επισκεφθεί και την Ουκρανία, θα έχει επαφές και με τους μεγαλύτερους του οπερεϊτορς της ρωσικής αγοράς και συγκεκριμένα με τους Τεζ τουρς, Μουζενίδης, Λάμπιρινθ, Σολβεξ, Σαουθ Κρος, Ναταλι, Τουι Μοστραδο, Νεβα, Καπιταλ και Βιβλιογκλομπους.


Στο μεταξύ έως τέλος Νοεμβρίου για Μόσχα, Πετρούπολη, Κίεβο το 2009 είχαν εκδοθεί 258.502 Βίζες, ενώ φέτος το ίδιο διάστημα το 2010 έχουν έκδοθεί 398.893 Βίζες, διαφορά 140.319 Βίζες ή 54,30% αύξηση. Ο Δεκέμβριος πάει επίσης πολύ καλά (Ίσως φταίνε και οι καρχαρίες στην Αίγυπτο), αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και από το γραφείο του ΕΟΤ.
Καλά αποτελέσματα...

ΥΓ: Αν υπάρξουν αναδημοσιεύσεις παρακαλώ μην ξεχάσετε την πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου